Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan hastalığını açıkladı! Kanal 7'nin canlı yayını neden kesildi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan hastalığını açıkladı! Kanal 7'nin canlı yayını neden kesildi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuk olduğu Kanal 7 ve Ülke TV ortak yayının yarıda kesildi. Verilen aranın ardından yayına dönen Erdoğan yaşadığı rahatsızlığı anlattı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 2 dk

Cansev Temuçin - Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu gece Kanal 7 ve Ülke TV kanallarının ortak yayınına katıldı. Saatler tam gece yarısını gösterirken program bir anda kesildi. Bunun üzerine programın izleyicileri büyük bir merakla Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ne olduğunu sorgulamaya başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı Ülke TV ve Kanal 7 ortak yayını ile düzenlenen Cumhurbaşkanı Seçim Özel programında panik anları yaşandı. Program esnasında Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Erdoğan’a bir soru yöneltti. Ancak tam o esnada Öztürk, “Yayını kesin” ifadelerini kullandı. Aynı anda arka plandan “Eyvah, eyvah” sesleri geldiği de duyuldu. Bu durum üzerine yayın yarıda kesilerek reklam arasına gidildi.

Reklam arası sırasında alt yazıda teknik bir arıza nedeniyle yayına ara verildiği ve kısa bir süre sonra programın yeniden başlayacağı izleyicilere duyuruldu. Yaklaşık 25 dakikalık bir aranın ardından program yeniden başladı.

Yeniden söz alarak kendisine sorulan soruları yanıtlamaya başlamadan önce Recep Tayyip Erdoğan sağlık durumuna ilişkin bir açıklama yaptı.

Yeniden söz alarak kendisine sorulan soruları yanıtlamaya başlamadan önce Recep Tayyip Erdoğan sağlık durumuna ilişkin bir açıklama yaptı. Mitingler nedeniyle yoğun günler yaşadığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan mide üşütmesi problemi yaşadığını belirtti. Erdoğan, moderatörlerden ve izleyicilerden helallik isteyerek Cumhurbaşkanı Seçim Özel programına devam etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın rahatsızlığı ile ilgili başka bir açıklama yapılmadı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *