Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Gündem CHP’li ilçe başkanı vefat etti

CHP’li ilçe başkanı vefat etti

CHP Fındıklı İlçe Başkanı Kadirhan Kadıoğlu hayatını kaybetti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MUHABİR: Hediye Tarakçı
Okunma Süresi: 2 dk

Rize’nin Fındıklı ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin 2015 yılından beri ilçe başkanlığı yapan Kadirhan Kadıoğlu kalp krizi sonucu yaşama veda etti.

15 Kasım Salı günü öğle saatlerinde fenalaşan Kadıoğlu derhal hastaneye kaldırıldı. Doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayan CHP’li ilçe başkanı vefat etti.

Başkan da yanındaydı

Kadirhan Kadıoğlu’nun hayatını kaybettiği anlarda Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Çervatoğlu’nun da Kadıoğlu’nun yanında bulunduğu öğrenildi.

“Onunla birlikte Fındıklı’ya bahar getirmiştik”

Çervatoğlu o anları şöyle anlattı: “Akşam saatinde birlikte maça gidecektik. Kadıoğlu ile birlikte ilçemize bahar getirmiştik, ülkemize de bahar gelsin istiyorduk. Demokrasi ve özgürlük adına hep en önde yürüyen arkadaşımızdı. Çok üzgünüm” dedi.

CHP İstanbul İl Başkanı Çelik’ten taziye mesajı

Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden CHP Fındıklı İlçe Başkanı Kadirhan Kadıoğlu için CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik de bir mesaj yayınladı. Çelik’in sosyal medya hesabından paylaşılan mesajda; “Fındıklı ilçe başkanımız, yol arkadaşımız Kadir Kadıoğlu'nu kalp krizi sonucu kaybettik. Merhum başkanımıza Allah'tan rahmet, acılı ailesi ve sevenlerine sabır diliyorum. Tüm Fındıklı örgütümüz ve Cumhuriyet Halk Partisi ailemizin başı sağ olsun” ifadelerine yer verildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *