Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi Gündem CHP lideri Özgür Özel TUSAŞ'taki terör saldırısını lanetledi: 'Kimden ve nereden gelirse...'

CHP lideri Özgür Özel TUSAŞ'taki terör saldırısını lanetledi: 'Kimden ve nereden gelirse...'

Ankara TUSAŞ'ta şehit ve yaralıların bulunduğu terör saldırısına siyasetçilerden art arda paylaşımlar geldi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in terörü lanetleyen açıklaması tepki çekti.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 3 dk

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin terör örgütü PKK lideri Abdullah Öcalan'ı Meclis'te DEM Parti Grup toplantısında konuşmaya çağırması ve terörün tamamen bittiğini, örgütün lağvedildiğini söylemesini istemesi sonrası Ankara TUSAŞ'ta terör saldırısı meydana geldi.

İçişleri Bakanı Yerlikaya sosyal medya hesabı X üzerinden terör saldırısına ilişkin yaptığı açıklamada şehit ve yaralıların olduğunu bildirdi.

Bahçeli'nin çağrısına karşılık el yükselten ve "Ben de Kürtler'e devlet teklif ediyorum. Tam olarak kendilerini devlete ait hissetmeyen Kürtlere, Türkiye Cumhuriyeti’nin sahibi olmayı teklif ediyorum" ifadelerini kullanan CHP Genel Başkanı Özgür Özel de Ankara'da gerçekleşen terör saldırısını lanetleyen paylaşımda bulundu.

Özel "Ankara Kahramankazan'da TUSAŞ tesislerine yönelik olarak gerçekleştirilen terör saldırısını lanetliyorum. Saldırıda şehit olan yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, milletimize başsağlığı diliyorum. Terörü kimden ve nereden gelirse gelsin lanetliyorum." dedi.

Bahçeli'nin çağrısına destek vererek el yükselten Özgür Özel söz konusu paylaşımıyla eleştirilerin hedefi oldu.

Siyasetçilerden gelen peşe peşe mesajlar şöyle:

MANSUR YAVAŞ: DERİN ÜZÜNTÜ İÇERİSİNDEYİM

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş "Ankara’da TUSAŞ tesisinde meydana gelen çatışma ve terör saldırısı nedeniyle derin üzüntü içerisindeyim. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Terörü lanetliyoruz. Başımız sağ olsun" dedi.

EKREM İMAMOĞLU: TERÖRE KARŞI BİRİZ, BÜTÜNÜZ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu "Ankara TUSAŞ’taki saldırıda şehit ve yaralılarımız var. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa diliyorum. Rehinelerin sağ salim kurtarılması en büyük dileğimiz. Emniyet güçlerimiz terör eyleminin üstesinden gelecektir. Teröre karşı biriz, bütünüz" dedi.

MÜSAVAT DERVİŞOĞLU: ALÇAK TERÖR SALDIRISINI LANETLİYORUM

İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu “Ülkemizin savunma sanayi alanında önemli kurumlarından biri olan TUSAŞ’ta gerçekleşen alçak terör saldırısını lanetliyorum. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar; ailelerine ve aziz milletimize sabır diliyorum. Ülkemizin birliğini, güvenliğini ve geleceğini tehdit eden Türkiye düşmanı teröristlere karşı son ana kadar mücadelemizi sürdüreceğimizi bir kere daha ifade ediyorum. Cenab-ı Allah bu aziz vatanımızı tüm tehlikelerden korusun.” ifadelerini kullandı.

MUSTAFA DESTİCİ: PİYONLARI VE ARKASINDAKİ GÜÇLERİ LANETLİYORUM

BBP lideri Mustafa Destici "Öncelikle bu kahpe saldırıyı gerçekleştiren piyonları ve arkasındaki güçleri lanetliyorum. Saldırıda şehit olan kardeşlerimize Yüce Allah'tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar niyaz ediyorum. Bu tür hain saldırılarla Türkiye'nin savunma sanayisindeki ilerleyişini durduracaklarını zannedenler asla başaramayacaklardır" şeklinde paylaşım yaptı.

FATİH ERBAKAN: MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN

Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan "Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) tesislerine yönelik gerçekleştirilen hain saldırıda şehit düşen kahramanlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Rabbim, ülkemizi ve milletimizi her türlü kötülükten muhafaza eylesin" ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *