Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi Gündem Cengiz Çandar'dan Selahattin Demirtaş ve Selçuk Mızraklı'ya ziyaret: 'Olumlu katkı vermeye hazırlar'

Cengiz Çandar'dan Selahattin Demirtaş ve Selçuk Mızraklı'ya ziyaret: 'Olumlu katkı vermeye hazırlar'

DEM Parti Diyarbakır Milletvekili Cengiz Çandar, Selahattin Demirtaş'ı ve Selçuk Mızraklı'yı ziyaret etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 1 dk

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin 'tarihi çağrı' olarak nitelendirilen konuşmasının ardından DEM Parti Diyarbakır Milletvekili Cengiz Çandar, Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a ve eski Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Selçuk Mızraklı'ya ziyarette bulundu. 

Söz konusu görüşmeyi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyuran Çandar, Demirtaş ve Mızraklı ile uzun bir görüşme gerçekleştirdi.

Demirtaş ve Mızraklı'nın da sağlığının yerinde olduğunu dikkat çeken Çandar, gelişmeleri dikkatle izlediklerini ve her türlü olumlu katkıyı vermeye hazır olduklarını ifade etti. 

Çandar'ın sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımında şunları söyledi:

“Demirtaş ve Mızraklı’nın tüm sevenlerine, tüm halkımıza selamları var! Edirne’de Selahattin Demirtaş ve Selçuk Mızraklı ile uzun bir görüşme yaptım. Her ikisinin sağlığı, en önemlisi zihin sağlıkları fevkalade yerinde. Gelişmeleri dikkatle, ilgiyle izliyorlar. Her türlü olumlu katkıyı vermeye hazır ve istekliler. Tüm sevenlerine, halkımıza sevgilerini, saygılarını gönderiyorlar.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *