Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Gündem Aziz Yıldırım - Ali Koç canlı yayınının moderatörü Ahmet Selim Kul’dan ilk açıklama

Aziz Yıldırım - Ali Koç canlı yayınının moderatörü Ahmet Selim Kul’dan ilk açıklama

Fenerbahçe’nin başka adayları Ali Koç ile Aziz Yıldırım’ın Habertürk’te konuk olduğu programın moderatörü Ahmet Selim Kul’dan eleştirilere ilk yanıt.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 2 dk

Dün gece Habertürk ekranlarında gerçekleşen Ali Koç ile Aziz Yıldırım’ın canlı yayınlanan programı gündemi değiştirdi. Programın moderatörü Ahmet Selim Kul’un programdaki sessiz tavrı dikkat çekmiş ve soru sormadan iki başkan adayının aralıksız konuşmasına izin vermişti. Ahmet Selim Kul’un programdaki davranışları sosyal medyada da geniş yankı bulmuş ve birçok yoruma konu olmuştu. Kul’dan konuya dair ilk açıklama geldi.

Ciner Medya Spor Yayınları Koordinatör Yardımcısı olan Ahmet Selim Kul programın ardından kişisel X hesabından bir açıklama yaptı. Programda emeği geçenlere teşekkür eden Kul, yayına verdiği katkıya ilişkin de esprili bir yorum getirdi. “Yayına katkı anlamında dönen geyiklere ben de çok gülüyorum” diyen Kul, Koç ve Yıldırım’ı yakından tanıyanların kendisine hak vereceğini ifade etti.

Ahmet Selim Kul’un paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“Rekorlar kıran, tarihi ve bir o kadar zor bir yayına HaberturkTV ailesi olarak ev sahipliği yapmanın gururunu yaşıyoruz.

İyi kötü tüm dilekleriniz için teşekkür ederim. Yayına katkı anlamında dönen geyiklere ben de çok gülüyorum ama iki ismi de yakından tanıyanların bana hak vereceğini düşünüyorum”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *