Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Gündem Adnan Oktar Yahudi mi, İsrail için ne dedi, o sözleri ortay çıktı!

Adnan Oktar Yahudi mi, İsrail için ne dedi, o sözleri ortay çıktı!

Adnan Oktar, suç örgütü liderliğinden aldığı 8 bin 463 yıl hapis cezası ile gündeme gelmişken, duruşmada kullandığı şok edici ifadeler ile bir kez daha dikkatleri üzerine çekti. Peki,Adnan Oktar'ın İsrail hakkındaki sözleri neler? İşte o çarpıcı açıklama

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 2 dk

Adnan Oktar'ın İsrail Hakkındaki Sözleri Ortaya Çıktı

Oktar, duruşmada yaptığı açıklamalarda kendisine görev verilmesi durumunda İsrail-Filistin savaşını 15 gün içinde durdurabileceğini iddia etti. Hatta cezaevinden çıkmasına bile gerek olmadığını belirterek, "Bana bir oda ayarlasalar, buradan rahatça yapabilirim" dedi. Bu sözler, duruşma sırasında hem hakim hem de salondaki izleyicilerde büyük şaşkınlık yarattı.

İsrail-Filistin Savaşını Durdurabileceğini İddia Etti

Adnan Oktar, İsrail ve Filistin'deki çeşitli gruplarla ilişkilerinden bahsederek, İsrail'deki dindar Museviler ve Filistin'deki Müslümanlar ile bağlantıları olduğunu söyledi. Kendisinin bu iki taraf arasındaki savaşı çok rahat bir şekilde durdurabileceğini öne sürdü.

"Devlet bana görev verirse şu an süren savaşları durdurabilirim. Filistin’de olan olayı çok rahat durdurabilirim. Cezaevinden çıkmama da gerek yok, bana bir oda ayarlasalar yeter."

Adnan Oktar Yahudi mi?

Adnan Oktar'ın Yahudi olup olmadığına dair herhangi bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak, Oktar, İsrail'deki bazı dini gruplar ile geçmişte temas kurmuş ve bu temasları sık sık dile getirmiştir. Oktar, İsrail-Filistin meselesinde iki tarafla da ilişkiler kurduğunu ve bu ilişkiler aracılığıyla barışı sağlayabileceğini iddia etmektedir.

Gençler ve Türkiye Hakkında da İddialar

Adnan Oktar’ın yalnızca İsrail-Filistin savaşı ile ilgili iddiaları değil, aynı zamanda Türkiye'deki sosyal durumu düzeltmekle ilgili de büyük vaatleri bulunuyor. Oktar, Türkiye'deki huzursuzluğu sona erdirebileceğini ve gençleri mutlu edebileceğini iddia ederek şu sözleri ekledi:

"Gençlerin de mutlu olmasını sağlayabilirim. Kadına karşı nefreti ortadan kaldırabilirim. Türkiye’yi bayram havasına sokabilirim. Türkiye huzursuz, herkes mutsuz durumda."


Adnan Oktar’ın İsrail ve Filistin ile ilgili çarpıcı iddiaları, kamuoyunda büyük yankı uyandırırken, bu açıklamalar duruşma sırasında dikkatleri üzerine çekti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *