Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Gündem 29 Ekim noterler açık mı? 29 Ekim noterler hizmet veriyor mu, kapalı mı?

29 Ekim noterler açık mı? 29 Ekim noterler hizmet veriyor mu, kapalı mı?

Vatandaşlar 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tatilinde noterlerin çalışıp çalışmadığını merak ediyor. Resmi Gazete'de bulunan bilgilere göre 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tatili, 28 Ekim günü saat 13.00'ten itibaren başlamakta. Peki, 29 Ekim'de noterler hizmet veriyor mu, yoksa kapalı mı olacak?

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 1 dk

29 Ekim noter çalışma saatleri vatandaşlar tarafından sıklıkla sorgulanıyor. TBMM, 29 Ekim 1923'te Cumhuriyet yönetimi ilan etmişti. Bu sebeple ülkemizde her sene 29 Ekim günü büyük bir coşku ile kutlanıyor. Cumhuriyet Bayramı bu sene yani 2024 yılında ise Salı gününe denk geliyor. Peki bu sene 29 Ekim'de noterler açık mı?


NOTERLER 29 EKİM'DE HİZMET VERİYOR MU?


29 Ekim'de nöbetçi ve noterlerin çalışıp çalışmayacağı merak ediliyor. Bilindiği üzere bugün yani 28 Ekim Pazartesi günü noterler öğle saatlerine kadar hizmet vermişlerdi. 29 Ekim'de ise noterlerin kapalı olacağı bilinmekte.


NÖBETÇİ NOTERLER 29 EKİM GÜNÜ AÇIK MI?


29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resmi tatilinde nöbetçi noterlerin açık olup olmadığı merak ediliyor. Nöbetçi noterler hafta sonları hizmet vermeye devam edecek. Fakat 29 Ekim tarihinde noterler kapalı olacak ve hizmet vermeyecek.

29 Ekim günü nöbetçi noterler ve noterler kapalı olacak.


29 EKİM KAMU KURUMLARI AÇIK MI?


29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda kamu kurumlarının açık olup olmadığı merak ediliyor. Bugün resmi tatil günleri arasında yer almaktadır. Bu sebeple 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda kamu kurumlarının kapalı olacağı bilinmektedir. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *