Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi Gündem 2011'de övgüler dizmişti: Bekir Bozdağ'ın 'Fethullah Gülen' paylaşımı Twitter’dakilerin diline düştü

2011'de övgüler dizmişti: Bekir Bozdağ'ın 'Fethullah Gülen' paylaşımı Twitter’dakilerin diline düştü

Eski Adalet Bakanı, TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ, 2011 yılında Meclis'te yaptığı konuşmadan farklı bir paylaşım yapması Twitter’dakilerin diline düşmesine neden oldu.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 3 dk

Fetullahçı Terör Örgütü elebaşı Fethullah Gülen dün ABD'de öldü. Ölüm haberini FETÖ'nün yayın organı olan Herkül sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Paylaşımda “Ömrünün her anını din-i mübiîn-i İslam’a ve insanlığa hizmet için sarfeden Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi bugün (20 Ekim) ruhunun ufkuna yürümüştür. Defin işlemleri ile ilgili ayrıntılı bilgi kamuoyu ile paylaşılacaktır” denildi.

Öte yandan ölüm haberinin duyurulmasının ardından yeğeni Ebuseleme Gülen de sosyal medya hesabı X üzerinden açıklama yaparak Fethullah Gülen'in öldüğünü doğruladı.

BEKİR BOZDAĞ'DAN BİR GARİP PAYLAŞIM

2011 yılında TBMM'de kürsüden yaptığı açıklamada Fethullah Gülen'e övgüler yağdıran Bekir Bozdağ, bugün Gülen'in ölümünün ardından farklı bir paylaşım yapması sosyal medya kullanıcıların dikkatini çekti.

Kullanıcılar 2011'de TBMM'de Fethullah Gülen için söylediği sözleri hatırlatarak Bekir Bozdağ'a tepki göstermeye başladı.

Bozdağ 2011'de Meclis'te yaptığı konuşmada “Fethullah Gülen bu ülkenin yetiştirdiği değerli bir kıymettir. Değerli bir insandır, bilge bir insandır. Bu ülkenin milli ve manevi değerlerine bağlı nesillerin yetişmesi için hizmetini yapıyor. Her şey de açık devletin denetimi gözetimi altında. Her şey gözünün önünde yapılan hizmetlere baktığınızda siz buna hakkında herhangi bir savcının iddiası mahkumiyet kararı olmayan birine çete diye itham ederseniz, ona karşı da büyük bir haksızlık yaparsınız" şeklinde konuşmuştu.

2011'de bu sözleri söyleyen kendisi değil gibi bugün sosyal medyadan farklı bir paylaşım yapan Bozdağ, bu kez övgü içeren sözler kullanmadı. Geçmişte Fethullah Gülen'i 'ülkenin yetiştirdiği değerli bir insan' ilan eden Bozdağ, bu sefer Gülen için 'teröristbaşı' dedi ve "Kabri cehennem çukurlarından bir çukur,mekanı cehennem olsun" şeklinde konuştu.

bozdag.webp

Ancak Bozdağ'ın açıklamaları kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti. Kullanıcılar TBMM'de yaptığı konuşmayı hatırlattı ve "Hoca efendi diye dualar eden sendin ne konuşuyorsun ???? Başınız sağolsun Bekir bey. Acınız büyük.. Hayretle izliyoruz bu bir kabus olmalı. Derhal uyanmaliyiz. Hiç samimi değilsiniz daha düne kadar hoca efendi özledik gel muhterem hocam diyen sizler inanın hiç samimi gelmiyorsunuz..." gibi ifadelerle Bozdağ'a geçmişi hatırlattı.

Bozdağ şu paylaşımı yaptı:

FETÖ elebaşı/teröristbaşı Gülen öldü.

Şimdi hesap vakti.

Orada koruyacak ABD de yok.

Kabri cehennem çukurlarından bir çukur,mekanı cehennem olsun.

Teröristbaşının ölümü, Türkiye’nin FETÖ ile mücadelesini asla zaafa uğratmayacaktır.FETÖ ile mücadele kararlılıkla sürecektir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *