Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Genel MHP'li Yıldız: Bahçeli'nin çağrısı emperyalizmi öyle bir telaşlandırdı ki...

MHP'li Yıldız: Bahçeli'nin çağrısı emperyalizmi öyle bir telaşlandırdı ki...

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, “Sayın Devlet Bahçeli’nin 22 Ekim’de grup toplantımızda yapmış olduğu tarihi çağrı emperyalizmi öyle bir telaşlandırdı, kimyasını öyle bir bozdu ki suçüstü yakılacağını umursamadan Orta Doğu‘daki kiralık katillerine Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş'nin Kahramankazan yerleşkesine saldırı emri verdi.” dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 2 dk

MHP lideri Devlet Bahçeli grup toplantısında yaptığı konuşmada, terör örgütü PKK lideri Abdullah Öcalan'ı Meclis'te DEM Parti Grup toplantısında konuşmaya çağırmıştı.

Bahçeli "Şayet terörist başının tecridi kaldırılırsa gelsin, TBMM'de DEM Grup Toplantısı'nda konuşsun. Terörün tamamen bittiğini ve örgütün lağvedildiğini haykırsın" demişti.

Bahçeli'nin sözleri siyaset arenasında büyük bir tartışmaya neden olmuştu. Son olarak Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik terör saldırısı ve 5 kişinin şehit olması tartışmaları daha da alevlendirmişti. 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, sosyal medya hesabından konuya dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yıldız, Devlet Bahçeli'nin çağrısının emperyalizmi telaşlandırdığını belirterek “Orta Doğu‘daki kiralık katillerine Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş'nin Kahramankazan yerleşkesine saldırı emri verdi.” dedi. 

Yıldız'ın açıklaması şöyle: 

Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin 22  Ekim’de grup toplantımızda yapmış olduğu tarihi çağrı emperyalizmi öyle bir telaşlandırdı, kimyasını öyle bir bozdu ki suçüstü yakılacağını umursamadan Orta Doğu‘daki kiralık katillerine Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş'nin Kahramankazan yerleşkesine saldırı emri verdi.

Saldırıda 5 vatan evladı şehit oldu, 22 vatan evladı  yaralandı. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Aziz Türk Milletinin başı sağ olsun.

Şu hususu açıkça ifade etmek istiyorum; Bu suçüstü haline rağmen amalı,fakatlı konuşanlar emperyalizmin yerli işbirlikçileridir, sözlerinin hiçbir kıymeti yoktur.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *