Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Genel GS BJK CBC Sport Uydu Frekansı: Az TV, İdman TV ve CBC Sport Nasıl İzlenir?

GS BJK CBC Sport Uydu Frekansı: Az TV, İdman TV ve CBC Sport Nasıl İzlenir?

Galatasaray - Beşiktaş derbisini Azerbaycan’ın CBC Sport kanalından şifresiz izlemek isteyen futbolseverler için uydu ve frekans ayarlarını hazırladık. İşte CBC Sport, Az TV ve İdman TV frekans bilgileriyle nasıl izlenebileceği!

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 2 dk

CBC Sport, İdman TV ve Az TV Üzerinden Derbi Nasıl İzlenir?

Galatasaray - Beşiktaş derbisi için CBC Sport, İdman TV ve Az TV gibi Azerbaycan merkezli kanallardan şifresiz izleme imkanı bulunuyor. Türkiye’de Bein Sports 1 ekranlarında şifreli olarak yayınlanacak derbiyi şifresiz izlemek isteyenler, CBC Sport frekans bilgileri ile uydu cihazlarını ayarlayarak bu kanallara erişim sağlayabilirler.

CBC Sport Nasıl İzlenir?

CBC Sport kanalını izlemek için uydu anteninizin AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna ayarlı olması gerekmektedir. Uydu cihazınızın kurulum menüsünden “frekans ekle” ya da “manuel kanal arama” seçeneğine giderek aşağıdaki değerleri girin:

  • Uydu: AzerSpace 1 / Africasat 1a (46° Doğu)
  • Frekans: 11134 MHz
  • Polarizasyon: Yatay (H)
  • Sembol Oranı: 27500 Msymbol/s
  • FEC: 5/6

Bu frekans bilgilerini girdikten sonra arama işlemini başlatarak CBC Sport’un yayınlarına erişebilir ve GS BJK derbisini şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

İdman TV Uydu Frekansı ile Şifresiz Yayın

İdman TV, Azerbaycan’ın spor kanalı olarak, futbolseverlere uluslararası maçları şifresiz sunmaktadır. GS BJK derbisini İdman TV üzerinden izlemek için uydu cihazınıza şu frekans bilgilerini ekleyin:

  • Uydu: Azerspace 1 (46° Doğu)
  • Frekans: 11175 MHz
  • Polarizasyon: Yatay (H)
  • Sembol Oranı: 27500 Msymbol/s
  • FEC: 5/6

Bu ayarlarla, İdman TV üzerinden maçı canlı ve şifresiz izleyebilirsiniz.

Az TV Üzerinden Derbi Keyfi

Azerbaycan’ın kamu yayıncısı olan Az TV, belirli futbol karşılaşmalarını şifresiz yayınlayan bir başka seçenektir. Az TV’nin yayınlarına erişim sağlamak için uydu cihazınızı doğru frekans ayarlarıyla yapılandırmanız yeterlidir.

VPN Kullanarak Yabancı Yayınlara Erişim Sağlamak

Yurt dışındaki kanallardan şifresiz yayınları izlemek için VPN kullanarak, Azerbaycan sunucularına bağlanabilirsiniz. Bu yöntem, CBC Sport veya İdman TV gibi kanalların dijital platformlarından da derbiyi izlemek isteyenler için uygun bir seçenek olabilir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *