Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Genel Avcılar'da drift atan şahıs, 4 ay sonra paylaşım yaptı: Cezadan kaçamadı

Avcılar'da drift atan şahıs, 4 ay sonra paylaşım yaptı: Cezadan kaçamadı

Avcılar'da bir otomobil sürücüsü, trafikte drift atarak paylaşım yaptı. Aylar sonra yaptığı paylaşım başına dert oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MUHABİR: Güray Varol
Okunma Süresi: 1 dk

Avcılar'da bir otomobil sürücüsü, Haziran ayında işlek bir caddede drift yaptı. Ardından o görüntüleri 4 ay sonra sosyal medya hesabından paylaşmasıyla başına büyük bir dert açtı.

30 Haziran 2024 Pazar günü Avcılar Firuzköy Bulvarı'nda bir otomobil sürücü, yol ortasında drift yaparak o görüntüleri sosyal medya hesabından 4 ay sonra paylaştı. Trafiğin güvenliğini tehlikeye sokan sorumsuz sürücü, görüntüleri 19 Ekim 2024 Cumartesi günü paylaşınca polis ekiplerinin radarına girdi.

Fotoğraf: DHA

 

4 ay sonra drift görüntüleri paylaştı, cezadan kurtulamadı

Ekiplerin görüntüleri incelemesi üzerine araç tespiti yapıldı. Görüntüleri 4 ay sonra paylaşan Y.K isimli kişi, polis ekipleri tarafından Şehit Ilgız Aykutlu Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü. Polis ekipleri aylar sonra yapılan o paylaşımın üzerine Y.K'ya drift yapmak ve tescilli aracı plakasız kullanma suçlarından 43 bin 150 TL idari para cezası kesti.


 

fotoğraf: DHA


Ehliyetine el konuldu


Trafik kurallarını ihlal eden Y.K. isimli sürücüye para cezasının yanı sıra ehliyetine de 60 gün süre ile el konularak cezai işlem uygulandı. Sürücünün gözaltındaki işlemleri sürüyor. 
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *