Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi Galeriler Yaşam Yükselen Koç burcunun aile hayatı

Yükselen Koç burcunun aile hayatı

Yükselen Koç burcunun aile ilişkileri, yaşadığı ortam ve kardeşleriyle ilişkisinin detayları...

Yükselen Koç burcunun aile hayatı 1

Aydan Şirin PEKCAN - Yükselen Koç burcunun aile ilişkileri, yaşadığı ortam ve kardeşleriyle ilişkisinin detayları...

Yükselen Koç

Yükselen Koç burçları ailesine bağlıdır. Ailesine karşı hassas ve ilgilidir. Özellikle annesiyle özel bir bağı olabilir. Ailesinin sağlığıyla, maddi ve manevi ilgilenir. En güvendiği kişiler aile üyeleridir. Özgür bir ruha sahip olan yükselen Koç burçları ailesinden ayrı yaşasa bile ailesiyle her gün iletişim halindedir.

Yükselen Koç burcunun aile hayatı 2

Ev ortamı onun en güvenli alanıdır. Gezmeyi tozmayı seven biri olmasına rağmen evinde geçirdiği vakit onun en değerli vaktidir. Evde yapmaktan keyif aldığı şeyleri yapmaktan hoşlanır. Evinde yemek pişirmeyi, misafir ağırlamayı sever. Evin bütün ihtiyaçlarıyla ilgilenmeyi seven yükselen koç burcu çamaşır, bulaşık gibi ıvır zıvır işlerde üretkendir. Yaşadığı ortamı güzel dekore eder. İnce zevki vardır. Özellikle mutfak malzemelerine ve banyo düzenine dikkat eder. Evindeki mutluluğa ve huzura önem veren yükselen koç burcu hemen evlenip aile kurmayı isteyebilir.

Yükselen Koç burcunun aile hayatı 3

Kardeşleriyle iletişimi renkli ve eğlencelidir. Onlarla birlikte seyahat etmeyi, sinema/dizi izlemeyi sever. Ortak bir kitap okuyup saatlerce tartışabilen yükselen koç burcunun kardeşleriyle her dakika iletişim halinde olmasına şaşmamalıdır. En eğlenceli anlarını kardeşleriyle yaşayan yükselen koç onların eğitim hayatlarıyla da yakından ilgilenir. Birlikte bir projeye başlayabilir veya ticari faaliyet yürütebilirler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *