Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Galeriler Yaşam En romantik 3 burç

En romantik 3 burç

Her an kapınızı çiçeklerle donatabilirler. Romantizmi yaşayan ve yaşatan 3 burç...

En romantik 3 burç 1

Aydan Şirin PEKCAN

Yengeç

Duyguların gezegeni Ay tarafından yönetilen Yengeç burçları romantik ve hassas burçlardır. Sadece aşk hayatında romantik değil hayatının her alanında bir romantiklik hakimdir. Eline aldığı her işe romantik duygularından bir şey katar. Yarattığı sanatsal çalışmalarda da duyguların yansımasını görebilirsiniz. El işi yapıyorsa, yemek yapıyorsa veya yazı yazıyorsa mutlaka işin içinde sevgisi ve duygusu vardır. Sevdiği için romantik akşam yemeği hazırlayan Yengeç burcu sevdiğinin ona şiirler yazmasını ister.

En romantik 3 burç 2

Aslan

Aşkı yaşamayı da yaşatmayı da seven Aslan burçları coşkulu duyguların insanıdır. O hem eğlenceli hem de romantik bir aşıktır. Giyiminde de romantik esintileri hissettirmeyi sever. Partnerine de romantik sürprizler yapmayı ve o anları ölümsüz kılmayı sever. Herkese göstererek aşkını yaşayan Aslan burçları egolarından beklenilmeyecek şekilde romantiklerdir.

En romantik 3 burç 3

Balık

Balık burçları fantezi dünyası gelişmiştir ve sınırsız duyguları yaşar. Duyguları hissetmekten keyif alan Balık burcu hayatında her zaman biri varmış gibi romantik duygular içindedir. Aşık olduğunda kendine ayırdığı vakitlerde yarattığı atmosferi partneri için de yaratır. Kendinden feragat eder. Güller, mumlar, güzel kokular... Arabesk şarkılar dinleyebilir. Ağır romantizm yaşar ve yaşatır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *