Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Galeriler Yaşam Burcuna göre hangi sporu denemelisin?

Burcuna göre hangi sporu denemelisin?

Burcuna göre hangi sporu severek yapabileceğini öğren.

Burcuna göre hangi sporu denemelisin? 1

Aydan Şirin PEKCAN

Koç

Koç burçları hızlı ve atak burçlardır. Enerjilerini atabilecekleri agresif ve bireysel sporlar daha uygundur. Güçlü yapıları ağır sporlar yapmaya müsaittir. Ağırlık çalışabilir, kick boks, aikido gibi savunma sporlarına yatkındır. Dans etmeyi de sever.

Burcuna göre hangi sporu denemelisin? 2

Boğa

Boğa burçları konfor alanından çıkmayı sevmez. Spor yapmayı da pek sevmeyen Boğa burçların hafif, vücutlarına nazik davranabilecekleri sporlar uygundur. Yoga ya da doğa yürüyüşlerini severek yapabilir.

Burcuna göre hangi sporu denemelisin? 3

İkizler

Hareketli İkizler burcu için durağan sporlar yerine oradan oraya koşturacağı sporlar uygundur. Zeka ve vücut koordinasyonunu sağlayabileceği tenis, futbol, voleybol, hentbol, esnekliğini kullanabileceği yoga ve jimnastik uygundur.

Burcuna göre hangi sporu denemelisin? 4

Yengeç

Kırılgan ve hassas yengeç burçları ılımlı sporlardan hoşlanacaktır. Su sporları ruhunu ve bedenini rahatlatır. Yoga, pilates, jimnastik de severek yapacağı sporlar arasında.

Burcuna göre hangi sporu denemelisin? 5

Aslan

Aslan burçları ateş enerjisini doğru yönlendirmeyi futbol, basketbol, voleybol gibi sporlarda ve dans ederek başarabilir.

Burcuna göre hangi sporu denemelisin? 6

Başak

Sağlığına dikkat eden Başak burçları spor olmazsa olmaz. Bedenlerini arındırabileceklerine inandıkları sporları tercih edebilirler. Yoga, koşu ve pilatesi severek yapabilirler.

Burcuna göre hangi sporu denemelisin? 7

Terazi

Terazi burçları tıpkı Boğa burçları gibi kendilerini çok yormayacak bisiklet, yürüyüş ve yoga gibi sporları sever. Tenis gibi ikili sporları da keyif alarak yaparlar.

Burcuna göre hangi sporu denemelisin? 8

Akrep

Akrep burcu doğası gereği kendini zorlamayı seven bir burçtur. Mücadeleci Akrep savunma sporları gibi sert sporları severek yapabilir. Yorucu doğa sporları da onun ruhuna hitap eder.

Burcuna göre hangi sporu denemelisin? 9

Yay

Yay burcu sportif bir burçtur. Özgür ruhunu kurallarla kısıtlamayacak sporlar mutlu eder. Kamp, koşu, bisiklet, buz pateninden keyif alır. Futbolda da başarılıdır.

Burcuna göre hangi sporu denemelisin? 10

Oğlak

Oğlak burcu kendini kısıtlayan bir burçtur. Onu rahatlatan sporlar yerine bedenini ve düşüncelerini disipline edecek bir spor yapmayı tercih eder. İp atlamak, ağırlık çalışmak, koşu gibi hedef odaklı sporları severek yapabilir.

Burcuna göre hangi sporu denemelisin? 11

Kova

Kova burcu takı oyuncusudur. Ekibiyle birlikte oynayacağı her sporda başarılı olur. Bisiklet, koşu, yogayı da severek yapar.

Burcuna göre hangi sporu denemelisin? 12

Balık

Balık burçları hareket etmekten pek hoşlanmazlar. Onlara dinginlik sağlayacak yoga ve meditasyon uygundur. Su elementi üyesi olduğundan su sporlarında başarılı olur.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *