Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Galeriler Yaşam Borsa, noter, banka, kargo, eczane, sağlık ocağı 28 Ekim'de saat kaça kadar açık?

Borsa, noter, banka, kargo, eczane, sağlık ocağı 28 Ekim'de saat kaça kadar açık?

28 Ekim 2024 Pazartesi günü resmi tatil olması nedeniyle milyonlarca vatandaş bazı kurum ve kuruluşların saat kaça kadar açık olduğunu merak ediyor.

Borsa, noter, banka, kargo, eczane, sağlık ocağı 28 Ekim'de saat kaça kadar açık? 1

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı olması nedeniyle milyonlarca kişi çok sayıdaki kurum ve kuruluşların saat kaça kadar açık olduğunu merak ediyor. 28 Ekim'in resmi tatil olmasıyla borsa, noter, banka, kargo firmaları, eczane, sağlık ocağı, okullar, hastaneler gibi kurum ve kuruluşlar saat kaça kadar hizmet veriyor?

Borsa, noter, banka, kargo, eczane, sağlık ocağı 28 Ekim'de saat kaça kadar açık? 2

Kargolar bugün çalışıyor mu? 28 Ekim 2024 Pazartesi günü noter, bankalar açık mı? Belediyeler, eczaneler, sağlık ocağı saat kaçta paydos veriyor? İşte merak edilen soruların yanıtı haberimizde..

Borsa, noter, banka, kargo, eczane, sağlık ocağı 28 Ekim'de saat kaça kadar açık? 3

28 Ekim'de borsa, noter, banka, kargo, eczane, sağlık ocağı, okullar saat kaça kadar açık?

Milyonlarca vatandaş resmi işlerini halletmek için 28 Ekim'de çalışma saatlerini merak ederken yarım günlük resmi tatil olması nedeniyle araştırmalar devam ediyor. 

Borsa, noter, banka, kargo, eczane, sağlık ocağı 28 Ekim'de saat kaça kadar açık? 4

Buna göre öğleden sonra saat 13:00'a kadar noter, banka, borsa, sağlık ocağı, okullar, belediyeler ve bunun gibi resmi kurum ve kuruluşlar açık olacak. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle resmi tatil olan 28 Ekim'de öğleden sonra tatil ilan edildi. 

Borsa, noter, banka, kargo, eczane, sağlık ocağı 28 Ekim'de saat kaça kadar açık? 5

Kargo firmaları 28 Ekim'de çalışıyor mu?

Türkiye'nin dört bir yanından kargo siparişi bekleyen ya da acentalara kargo bırakacak olan vatandaşlar 28 Ekim'in resmi tatil olmasıyla kargo firmalarının çalışıp çalışmadığını merak ediyor. 

Adreslerinde kargo bekleyen vatandaşlar merakla bu sorunun yanıtını ararken PTT kargo resmi tatil nedeniyle 28 Ekim'de çalışmıyor. 

Borsa, noter, banka, kargo, eczane, sağlık ocağı 28 Ekim'de saat kaça kadar açık? 6

Özel kargo firmaları Sürat, Yurtiçi, MNG, Aras, Trendyol Express, Sendeo, UPS, Hepsijet gibi kargolar ise bugün çalışmaya ve kargo dağıtmaya devam ediyor. 

Kargo firmaları Sürat, Yurtiçi, MNG, Aras, Trendyol Express, Sendeo, UPS, Hepsijet gibi kargolar ise bugün çalışmaya ve kargo dağıtmaya devam ediyor. 

Borsa, noter, banka, kargo, eczane, sağlık ocağı 28 Ekim'de saat kaça kadar açık? 7

Eczane, hastane, sağlık ocağı, okullar bugün kaçta kapanıyor? 

Yarım gün tatil olan 28 Ekim'de hastane, sağlık ocağı gibi kurumda randevusu olanlar için saat 12:00'den sonra kuruluşlar hizmet vermeyecek. Kapalı olacak olan sağlık kuruluşlarının yanı sıra eczanalerde tüm gün boyunca çalışmaya devam edecek. Okullar ise öğleden sonra eğitime yarım gün ara verecek. 
 

Borsa, noter, banka, kargo, eczane, sağlık ocağı 28 Ekim'de saat kaça kadar açık? 8

Bulunduğunuz bölgedeki nöbetçi eczaneler ise gece boyunca açık olacak. 

Nöbetçi eczaneleri öğrenmek isteyenler için e-devlet kapısı üzerinden ya da yaşadığınız ilçe belediyelerin resmi web sitesine bakabilirsiniz. 
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *