Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Galeriler Yaşam 8 Eylül Cuma günlük burç yorumları

8 Eylül Cuma günlük burç yorumları

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcu günlük yorumlar... Öncelikle yükselen burcunuzu okuyunuz.

8 Eylül Cuma günlük burç yorumları 1

Aydan Şirin PEKCAN

Koç ve Yükselen Koç

Saat 8.00’e kadar planlarınızı organize etmekte zorlanabilirsiniz. 8.00 sonrası aileniz ve evinizle ilgili meselelere odaklanacaksınız. İş hayatınızda emeklerinizi karşılığını alacaksınız. Akşam saatlerinde eşinizle gerginlik yaşayabilirsiniz.

8 Eylül Cuma günlük burç yorumları 2

Boğa ve Yükselen Boğa

Saat 8.00’e kadar konforsuz hissedebilirsiniz. 8.00 sonrası Ay Yengeç burcuna geçecek. Yakın çevrenizle ilişkileriniz önem kazanacak. Eğitim, ticaret ve dijital projeler yaratabilirsiniz. Aşk hayatınızda sizi mutlu edecek gelişmeler kapıda. Akşam saatlerinde iş arkadaşlarınızla iletişim sorunları yaşayabilirsiniz.

8 Eylül Cuma günlük burç yorumları 3

İkizler ve Yükselen İkizler

Sabah 8.00’e kadar enerjinizi nereye yönlendireceğinizi bilemeyebilirsiniz. Ay’ın Yengeç burcuna geçişiyle kazançlarınız önem kazanacak. Aile içinde maddi anlamda şanslı gelişmeler yaşanacak. Akşam saatlerinde keyfi harcamalar yapabilirsiniz.

8 Eylül Cuma günlük burç yorumları 4

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Sabah 8.00’e kadar dalgın hissedebilirsiniz. 8.00 sonrası Ay sizin burcunuza geçecek. Hassas ve duygusal hissedeceksiniz. Sosyal çevreniz genişleyebilir. Fikirlerinizi hayata geçirme fırsatı yakalayacaksınız. Akşam saatlerinde sağlığınız hassaslaşabilir. Ev ortamında anlaşmazlıklar ortaya çıkabilir.

8 Eylül Cuma günlük burç yorumları 5

Aslan ve Yükselen Aslan

Sabah 8.00’e kadar plan ve projelerinizi ayarlamayabilirsiniz. Ay saat 8.00 ile birlikte Yengeç burcuna geçecek. Aradığınız güveni kendi içinizde yalnız kalarak bulacaksınız. Bir kazanç fırsatı yakalayacaksınız. Akşam saatlerinde geçmiş sorunlar yeniden ortaya çıkarak sizi huzursuz hissettirebilir.

8 Eylül Cuma günlük burç yorumları 6

Başak ve Yükselen Başak

Sabah 8.00’e kadar kariyer rotanızı doğru organize edemeyebilirsiniz. 8.00 sonrası Ay Yengeç burcuna geçecek. Projeleriniz, ekip çalışmaları ve sosyal çevreniz öne çıkacak. Akşam saatlerinde harcamalarınız artabilir. Gelecek kaygısı yaşayabilirsiniz.

8 Eylül Cuma günlük burç yorumları 7

Terazi ve Yükselen Terazi

Sabah 8.00’e kadar düşüncelerinizi hayata geçirmekte zorlanabilirsiniz. 8.00 sonrası Ay Yengeç burcuna geçecek. Kariyeriniz ve toplumsal statünüz önem kazanacak. İşinizde yaratıcılığınızla öne çıkabilirsiniz. Bugün akademik, yurt dışı ve ticari projelerinizle ilgili beklenmedik bir fırsat kapınızı çalabilir. Akşam saatlerinde ilişkinizde gerginlik yaşayabilirsiniz.

8 Eylül Cuma günlük burç yorumları 8

Akrep ve Yükselen Akrep

Sabah 8.00’e kadar kaygılı hissedebilirsiniz. 8.00 ile birlikte Ay Yengeç burcuna geçecek. Sevdiklerinizle seyahat planı yapabilirsiniz. Yurt dışı, akademik, ticari ve hukuksal mevzular gündem olacak. Bugün sosyal çevreniz yardımıyla bir şans yakalayabilirsiniz. Partnerinizle geleceğe yönelik umutlarınız artabilir.

8 Eylül Cuma günlük burç yorumları 9

Yay ve Yükselen Yay

Sabah 8.00’e kadar ilişkilerde iletişim sorunu yaşayabilirsiniz. 8.00 ile birlikte Ay Yengeç burcuna geçecek. Borç, nafaka, tazminat, miras gibi başkalarından edindiğiniz finansal kaynaklar önem kazanacak. Bugün iş yaşantınızda parlayacak ve başarı yakalayacaksınız. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızdan sakladığınız durumlar gerginlik yaratabilir.

8 Eylül Cuma günlük burç yorumları 10

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Sabah 8.00’e kadar rutin işlerinizi plan programlamakta zorlanabilirsiniz. 8.00 sonrası Ay Yengeç burcuna geçecek. İlişkinizde verici davranacaksınız. Aşk hayatınızda umutlarınız artabilir. Uzak yerlerden alacağınız bir haber sizi çok mutlu edecek. Yaratıcı projeler içine girebilirsiniz. Akşam saatlerinde patronunuzla anlaşmazlık yaşayabilirsiniz.

8 Eylül Cuma günlük burç yorumları 11

Kova ve Yükselen Kova

Sabah 8.00’e kadar keyifsiz hissedebilirsiniz. Ne giyeceğinize karar veremeyebilirsiniz. 8.00 sonrası Ay Yengeç burcuna geçecek. İş hayatınız, sağlığınız ve rutin işleriniz önem kazanacak. Bugün ailenizden finansal destek görebilirsiniz. Ev alım satım işlemleriniz gerçekleşebilir. Akşam saatlerinde iş projelerinizde aksaklıklar yaşanabilir.

8 Eylül Cuma günlük burç yorumları 12

Balık ve Yükselen Balık

Sabah 8.00’e kadar yalnız kalmak isteyebilirsiniz. 8.00 sonrası Ay Yengeç burcuna geçecek. Flörtöz enerjiniz yükselecek. Romantik duygular hissedeceksiniz. Çocuğunuz ve yaratıcı hobileriniz önem kazanacak. Yakın çevrenizden sevindirici bir telefon alabilirsiniz. Bir fikrinizi projeye dökme fırsatı bulacaksınız. Akşam saatlerinde özel hayatınızda şüpheci duygular sizi kaygıya sürükleyebilir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *