Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi Galeriler Yaşam 2024 Kadir Gecesi resimli mesajları sözlü, ayetli, anlamlı, en güzel, yeni sözleri..

2024 Kadir Gecesi resimli mesajları sözlü, ayetli, anlamlı, en güzel, yeni sözleri..

Kadir Gecesi'nde olmamızla birlikte vatandaşlar sevdiklerine, eşe dosta akrabaya göndereceği sözleri merak edip araştırıyor.

2024 Kadir Gecesi resimli mesajları sözlü, ayetli, anlamlı, en güzel, yeni sözleri.. 1

Bin aydan daha hayırlı olan Ramazan'ın bitmesine birkaç gün kala, Kadir Gecesini bu akşam idrak edeceğiz. Kadir Gecesi, kutsal kitabımız Kur-an-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı gece olarak kabul edilir. Müslüman alemi o özel ve önemli günde ibadetlerini gerçekleştirmek için çabalar. 05 Nisan 2024 Cuma günü (bugün) Kadir Gecesi olması dolayısıyla milyonlarca kişi sevdiklerine sözlü, resimli, anlamlı, ayetli sözler ve mesajlar yollamak için araştırma yapmaya şimdiden başladı. Sevdiklerinize, eşe, dosta, arkadaşa, akrabaya gönderebileceğiniz en güzel, yeni mesajları sizler için derledik.

2024 Kadir Gecesi resimli mesajları sözlü, ayetli, anlamlı, en güzel, yeni sözleri.. 2

Kadir Gecesi dualarınızın kabulüne, kalplerinizin nuruna vesile olsun.
Bu mübarek gecede dualarınızın kabul olması, kalplerinizin nur ile dolması ve sevdiklerinizle birlikte olmanız dileğiyle. Kadir Geceniz mübarek olsun.

Bin aydan hayırlı olan, Yüce Rabbimizin rahmet ve nur bahşettiği #KadirGecesi Tüm İslam alemine hayırlar vesile etsin. İnşallah.

2024 Kadir Gecesi resimli mesajları sözlü, ayetli, anlamlı, en güzel, yeni sözleri.. 3

Kadir gecesi, bin aydan daha hayırlıdır. O gece melekler ve ruh, rablerinin izniyle her bir iş için iner dururlar. O gece tan yeri ağarıncaya kadar esenlik doludur.

En son ve hakiki din olan İslam'ın yaşantımızdaki en önemli yönlendirici unsur olmasını, adalet ve dürüstlüğün hakim olduğu sevgi dolu mutlu günlerle birlikte temenni ve niyaz eylerim. Kadir Geceniz kutlu olsun…

2024 Kadir Gecesi resimli mesajları sözlü, ayetli, anlamlı, en güzel, yeni sözleri.. 4

Ya rab bu gece hürmetine ana babamızı ve tüm inanan müminleri bağışla..

Sizin Ramazan-ı Şerif'te makbul dualarınızı, hem inşallah hakkınızda bin ay kadar meyvedar Leyle-i Kadrinizi, hem saadeti bayramınızı, hem çok kıymettar hizmetinizi bütün ruh-u canımızla tebrik ve tes'id ederiz.

2024 Kadir Gecesi resimli mesajları sözlü, ayetli, anlamlı, en güzel, yeni sözleri.. 5

Bin aydan hayırlı olan, Yüce Rabbimizin rahmet ve nur bahşettiği #KadirGecesi Tüm İslam alemine hayırlar vesile etsin. İnşallah.

Yarabbi, Kadir Gecesi'nde bize merhametini ve rahmetini göster. Dualarımızı kabul buyur, günahlarımızı affet. Bize hidayet ver, doğru yolu göster. Kadir Geceniz mübarek olsun.

Bedende baş ne ise imanda da sabır aynıdır. Başsız beden olmayacağı gibi sabırsız da iman olmaz. Kişinin sözü aklını ve faziletini gösterir. Hayırlı Kadir Geceleriniz olsun…

2024 Kadir Gecesi resimli mesajları sözlü, ayetli, anlamlı, en güzel, yeni sözleri.. 6

Kadir Gecesi, Allah'ın rahmet ve bağışlanmasının sağanak halinde yeryüzüne indiği, dileyen her müminin armağanlara farkettiği bir gecedir. Hepimize hayırlı olsun.

Duanız kabul, ameliniz makbul hizmetiniz daim olsun. Saadetiniz daim olsun. Kadir Geceniz kutlu olsun.

Allah tuttuğumuz oruçları ve ibadetlerimizi kabul etsin. Manen büyük bir ikramın olacağı Kadir Gecemizi dolu dolu yaşamayı nasip etsin.

2024 Kadir Gecesi resimli mesajları sözlü, ayetli, anlamlı, en güzel, yeni sözleri.. 7

Ey Rabbimiz, rahmetinle bizleri kuşat, merhametinle bize şefkat et. Kadir Gecesi'nin bereketiyle yüreklerimizi aydınlat, dualarımızı kabul eyle. Bize hidayet ver ve doğru yoldan ayrılmamızı engelle. Bu mübarek gecede sevdiklerimizle bir arada olmanın huzurunu yaşayalım, dualarımızı yürekten edelim. Kadir Geceniz mübarek olsun.

“Kadir gecesini, fazilet ve kutsiyetine inanarak ve sevabını yalnız Allah’tan bekleyerek ibadet ve taatle geçiren kimsenin kul hakkı hâriç- geçmiş günahları bağışlanır.”

2024 Kadir Gecesi resimli mesajları sözlü, ayetli, anlamlı, en güzel, yeni sözleri.. 8

Rabbimizin sonsuz lütfu ve keremiyle dolu bu mübarek gecede, dualarınızın, niyetlerinizin kabul olması temennisiyle sizlere en içten dualarımı sunuyorum. Kadir Geceniz kutlu olsun, kalpleriniz nur, evleriniz bereketle dolsun.

Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza olsun. Kadir Geceniz mübarek olsun..

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *