Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Galeriler Yaşam 15 Mayıs 2023 Pazartesi - 21 Mayıs 2023 Pazar haftalık burç yorumları

15 Mayıs 2023 Pazartesi - 21 Mayıs 2023 Pazar haftalık burç yorumları

Yeni bir maratona başlayacağınız, kararlar alabileceğiniz, iyi veya kötü gelişmelerle karşılaşabileceğiniz 15 Mayıs 2023 Pazartesi - 21 Mayıs 2023 Pazar haftalık burç yorumları burada yer almaktadır. Ayşe Gökyüzü'nde sizler için yazdı.

15 Mayıs 2023 Pazartesi - 21 Mayıs 2023 Pazar haftalık burç yorumları 1

Yeni bir maratona başlayacağınız, kararlar alabileceğiniz, iyi veya kötü gelişmelerle karşılaşabileceğiniz 15 Mayıs 2023 Pazartesi - 21 Mayıs 2023 Pazar haftalık burç yorumları burada yer almaktadır. Ayşe Gökyüzü'nde sizler için yazdı. Burcunuzu neler bekliyor öğrenmek için okumaya devam edin.

15 Mayıs 2023 Pazartesi - 21 Mayıs 2023 Pazar haftalık burç yorumları 2

15 Mayıs 2023 Pazartesi - 21 Mayıs 2023 Pazar koç burcu haftalık burç yorumları

Koç: Geçen haftaki dağınık işler artık kontrol altında olacak. İş hayatında iyi noktalarda kaderin seninle olacak. Belki sıkı çalışmanız için bazı ödüller alırsınız. ertelenen projelerinizi yeniden başlatmak için doğru bir zaman olabilir. Huzurlu bir ruhani yolculuk da bekleyebilirsiniz. Ayrıca herhangi bir ruhani yere veya bir hayır kurumuna bir miktar bağışta bulunmaya da karar verebilirsiniz. Fakir bireylere de kolaylık sağlayabilirsiniz. Meslektaşlarınız sizden biraz yardım bekleyecektir. Gayrimenkul ile ilgili projeler muhtemelen tamamlanabilir.
Haftanın son günleri, pozitif gezegenler tarafından da kutsanabilir, bu da sizi mutlu edebilir ve iç huzuru verebilir. Ek olarak, eski yatırımlarınızda iyi kazançlar elde etmiş gibi görünebilirsiniz. İş, iş açısından da hızlı kararlar alma durumunda olabilirsiniz. bu da size yakın gelecekte finansal kazanç sağlamalıdır. Ek olarak, işinize biraz sermaye yatırmaya karar verebilirsiniz. Geliriniz banka bakiyenizi artırabilir. Ayrıca, ev hayatındaki uyumu artırabilecek, hayat arkadaşımızla bazı romantik anların tadını çıkarabilirsiniz. Bekarlar muhtemelen düğün açısından uygun eşleşmeyi bulabilirler. Öğrencilere hayırlar nasip olur. Çiftler muhtemelen ailenin yeni üyesini ağırlayabilir.

15 Mayıs 2023 Pazartesi - 21 Mayıs 2023 Pazar haftalık burç yorumları 3

15 Mayıs 2023 Pazartesi - 21 Mayıs 2023 Pazar boğa burcu haftalık burç yorumları

Boğa: Haftanın başında, Gezegenleriniz kesin bir rolde olmayacak, Hayatın gerçeklerini öğrenme zamanı. Muhtemelen sıkıcı hissedeceksin. Bu sürenin bir noktasında belki kayıplarla karşılaşabilirsiniz. İşe yatırım yapmamanız tavsiye edilir. Kazançlarınız kayba dönüşebilir. sonuç olarak, değersiz nesnelere yatırım yapmaktan vazgeçmeniz önerilir. Tartışmalara dahil olmaktan uzak durmalısınız, aksi takdirde bu sizi olumsuz yönde etkiler. Güçlü iradeniz ve büyüklerinizden gelen kutsamalarınız belki de sizi bu düzensiz senaryodan korur. Ev ve aşk hayatında tartışmaktan uzak durmalıdır. Ek olarak, okült tarafından da çekilebilirsiniz.
Haftanın son günleri profesyonel hayatınız için iyi geçecek. Kader, beceri ve iş cephenizle meşgul olmanıza neden olabilir. Ayrıca işinize karşı tutkulu olabilirsiniz, bu da size zihinsel yorgunluk verebilir, sosyal ortamlarda zamanında yetişemeyebilirsiniz. aile hayatınızı etkileyecek, ancak eşiniz size yardımcı olacaktır. Muhabbet kuşları, düğün açısından gerekli kararları almayı üstlenebilirler. İş arayan kişi muhtemelen ağ yardımıyla bir iş açısından iyi haberler duyacaktır.

15 Mayıs 2023 Pazartesi - 21 Mayıs 2023 Pazar haftalık burç yorumları 4

15 Mayıs 2023 Pazartesi - 21 Mayıs 2023 Pazar ikizler burcu haftalık burç yorumları

İkizler: Bu haftada durumlar sizi aile ve ev hayatı ile ilgili işlerle meşgul edebilir, ayrıca neşeli olabilir ve anların tadını çıkarabilirsiniz. Ayrıca çok sağlıklı hissedebilirsiniz. Ev işleriyle meşgul olacaksınız. Eşinizle olan duygusal ilişkiniz artık daha güçlü olacak. ayrıca iş anlamında yeni bir ortaklığa girme olasılığınız olabilir. İş açısından size ekstra fayda sağlayabilecek hızlı seçimler de yapabilirsiniz. Devletle ilişkili varlıklara yapılan yatırımlar muhtemelen size kar sağlayacaktır. Yeme alışkanlıklarınızı kontrol etmeniz tavsiye edilir, muhtemelen mide, boğaz sorunları yaşarsınız Yerliler. Moda, çekicilik, eski eserler, medya, film, eğitim ve bilim adamlarıyla ilgili olarak daha iyisini yapabiliriz. Haftanın son günlerinde, mutlu olmanıza neden olabilecek pozitif gezegenler tarafından da kutsanmış olabilirsiniz. Ağınızı iş açısından da genişletme olasılığınız olabilir. Kaderin yardımıyla, yakın gelecekte başarıya ulaşmak için işinize yeni planlar da uygulayabilirsiniz. Ayrıca maneviyata eğilimli olabilirsiniz, ayrıca aileniz veya arkadaşlarınızla dini bir ziyaret için grafik çizebilirsiniz, bu da iç gücünüzü artırabilir, yakın bir akrabaya gitmek için çaba sarf edebilir veya arkadaşlarınızla doğum günü kutlaması ayarlayabilirsiniz.

15 Mayıs 2023 Pazartesi - 21 Mayıs 2023 Pazar haftalık burç yorumları 5

15 Mayıs 2023 Pazartesi - 21 Mayıs 2023 Pazar Yengeç burcu haftalık burç yorumları

İkizler: Bu hafta, sizi mutlu eden pozitif gezegenler sizi kutsayabilir, karar verme konusundaki kafa karışıklıklarınız sona erebilir, hedeflerinize odaklanmış olabilirsiniz. Sağlıkla ilgili sorunlarınız artık çözülecek. Geliriniz artabilir ve harcamalarınız daha az olabilir, belki de mali durumunuzu iyileştirir. Rakipleriniz ve gizli düşmanlarınız açısından da kazanan bir konumda olabilirsiniz. Belki de herhangi bir yasal konuda hakim konumda olursunuz. Ayrıca işte iyi performans gösterebilirsiniz. Patronunuz sizi tanıyabilir ve muhtemelen ödüller açısından terfi ettirilirsiniz. Muhtemelen akademik veya işle ilgili kısa bir seyahatiniz olur.
Haftanın son birkaç günü sizin için iyi olmayabilir. Sıkıcı da yaşayabilirsiniz, bu da sizi üzebilir ve duygusallaştırabilir. Uykusuzluktan dolayı sağlıkla ilgili bazı sorunlarınız olabilir. acele sürüşten veya bir gezi turundan uzak durmanız tavsiye edilir. Gizli düşmanlara ve rakiplere göz kulak olmanız tavsiye edilir; muhtemelen bir komplonun kurbanı olursunuz. Herhangi bir tartışma yaratmaktan uzak durmalısınız, bu davaya dönüşebilir. Hedeflerinize odaklanmanız daha az olacak, bu nedenle gerekli seçimleri yapmaktan uzak duracaksınız. Muhabbet kuşlarının sabırlı olmaları ve değersiz konularda tartışmaktan kaçınmaları tavsiye edilir.

15 Mayıs 2023 Pazartesi - 21 Mayıs 2023 Pazar haftalık burç yorumları 6

15 Mayıs 2023 Pazartesi - 21 Mayıs 2023 Pazar Aslan burcu haftalık burç yorumları

Aslan: Bu hafta, gezegenlerin birleşimi bereketi ortaya çıkarabilir, karışık sonuçlar alacaksınız. Bilgi açısından daha entelektüel olacaksın. Kariyerinizi geliştirmek için yüksek öğrenim planlayacaksınız. Ayrıca, sosyal organizasyonda bir rol alabilirsiniz. Evde nakit harcamanız ve bir kez sevişmeniz muhtemeldir. Ayrıca varlıklara yeni yatırımlar oluşturabilirsiniz. Önceki yatırımlarınız size kazanç sağlayabilir. Biraz güven eksikliğiniz olabilir, işinizde yeni bir şeye başlamaktan çekinebilirsiniz, öte yandan iyi haber şu ki, gizli düşmanları kontrol edebilirsiniz. Aşk kuşları mutlu anlarının tadını çıkarabilirler. Öğrenciler ve iş arayanlar muhtemelen iyi bir haber duyabilirler.
Haftanın son günleri mutlu olmayabilir. Sıkıcı olabilirsiniz, muhtemelen esrarengiz şeylere ilgi duyabilirsiniz. Davranışlarınızda sizi üzebilecek bir kuruluk gözlemlenir. Olumsuz çevrenizden etkilenir, ihtiyaç sahiplerine kolaylık sağlarsınız. ancak, büyüklerin lütfuyla, çabalayıp nefsinizi analiz edecek ve eşinizle olan ilişkiniz açısından hataları anlayacaksınız. Kendi kendine analiz, eşinizle olan ilişkinizde özgüveninizi artırabilir. Ortaklıklar içinde tartışmalı şeyler çözülür. Öğrenciler kariyerleri açısından hızlı seçimler yapabilirler. Bekarlar, akrabalarının yardımıyla uygun eşleşmeyi bulabilirler.

15 Mayıs 2023 Pazartesi - 21 Mayıs 2023 Pazar haftalık burç yorumları 7

15 Mayıs 2023 Pazartesi - 21 Mayıs 2023 Pazar Başak burcu haftalık burç yorumları

Başak: Bu hafta, zayıf gezegenlerin etkisinde kalacaksınız, kendinizi mantıklı hissetmeyeceksiniz, çevrenizdeki olaylardan hayal kırıklığına uğrayacaksınız, bu da işinizden ve görevlerinizden henüz odaklanmamış olmanıza neden olabilir. Kariyer, barış veya eğitim için bulunduğunuz yerden bir göç planlayabilirsiniz. ortaklıklarda her türlü fondan uzak durulması tavsiye edilir. Ayrıca istikrarsız varlıklarda finansmandan uzak durulması tavsiye edilir, aksi halde kayba dönüşecektir. Anne baba sağlığı konusunda bile temkinli davranacaksınız.
Haftanın son günleri olumlu gezegenlerin bereketiyle iyi geçti, Rakipleriniz ve gizli düşmanlarınız dizginlendi. Kronik sağlık sorunları artık çözüldü. Evinizi yenilemeye veya inşa etmeye karar verebilirsiniz. Ailenizin kalitesini korumak için eserler, bazı yaratıcı şeyler satın alabilirsiniz. eski evlilik anlaşmazlıkları bu dönemde çözümlenmiş gibi görünebilir. İş arayan harika haberler duyabilir. Kaderinizin yardımıyla iş cephenizde başarı elde edeceksiniz. Bekarlar muhtemelen mükemmel bir eşleşme bulabilir. Aşk kuşları, ilişkiyi düğüne dönüştürmek için planlar yapabilir. İşinizde terfi alacaksınız ya da iyi bir profil çalışması yapacaksanız, iş arayan uygun bir iş bulabilir.

15 Mayıs 2023 Pazartesi - 21 Mayıs 2023 Pazar haftalık burç yorumları 8

15 Mayıs 2023 Pazartesi - 21 Mayıs 2023 Pazar Terazi burcu haftalık burç yorumları

Terazi: Bu hafta, pozitif gezegenler sizi kutsayabilir. Ayrıca cesur ve çılgın olabilirsiniz. Ayrıca çalışmalarınızı zaman çizelgesi içinde tamamlayabilirsiniz, bu da kendinize olan güveninizi artıracak bir konumdadır. Canlılığınız kesin olacak ve iş ve kişisel gelişim açısından zor kararlar vermenize yardımcı olacak. Meslektaşlarınız ve alt çalışanlarınız yardımcı olur. İş içindeki genel performansınız iyi, muhtemelen terfiler açısından ücret artışı yaşarsınız. İş arayan, bazı arkadaşların yardımıyla uygun bir iş bulabilir. Öğrenciler, sonuçlar veya kabul açısından iyi haberler duymayı bekleyebilirler. Akrabadan kaynaklanan gayrimenkul anlaşmazlıkları da şimdi çözülebilir. Ayrıca planlarınızı başarıyla uygulayabilirsiniz. Bekarlar muhtemelen uygun eşleşmeyi bulabilir.
Haftanın son günlerinde durumlar kontrol altında. Yaşlılardan gelen kutsamaların yardımıyla, ayrıca emin olabilirsiniz. Çalışma veriminiz artar. Ayrıca iş ve çalışma açısından yeni yenilikler başlatabileceksiniz. Biraz yatırım yaptıktan sonra muhtemelen iyi kazançlar elde edebilirsiniz. Ayrıca herhangi bir dini yere veya bir hayır kurumuna bir miktar bağışta bulunabilirsiniz. Siz de nakit vererek ihtiyaç sahibi bir kişiye yardım edebilirsiniz. bu da popülaritenizi genişletebilir. Ayrıca eviniz için bazı yaratıcı şeyler de getirebilirsiniz. Öğrenciler iyi performans gösterebilir. Çiftler keyifli anlarının tadını çıkarabilirler.

15 Mayıs 2023 Pazartesi - 21 Mayıs 2023 Pazar haftalık burç yorumları 9

15 Mayıs 2023 Pazartesi - 21 Mayıs 2023 Pazar Akrep burcu haftalık burç yorumları

Akrep: Bu hafta, değersiz şeylerle ilgili faturalarınızı yönetebilirsiniz. Ayrıca birikimlerinizi, yakın gelecekte finansal sağlığınızı artırabilecek bazı uygun yatırım seçeneklerine yatırmaya karar verebilirsiniz. Başkalarına karşı da iyi huylu olabilirsiniz. Kendinizi ev işlerine odaklayabilirsiniz, öte yandan yakınınız üzülebilir veya eşinizin bazı kondisyon sorunları olabilir. Tipik olarak, doğru kararı almakta da kafanız karışabilir, diğer yandan nimetlerin yardımıyla kararsızlığınızı da kontrol edebilirsiniz. Çocuk kondisyonu şimdi daha iyi. Proje anlamında başarıya dönüşebilen çalışmalarınızda çalışma arkadaşlarınız size destek olur. Ayrıca ücretlendirme ile bazı teşvikler almayı da bekleyebilirsiniz. Mandıra, su projeleri, tahıllar, ev hanımı sanat eserleri ve kültürüyle ilgilenen yerliler iyi şeyler yapabilir.
Haftanın son birkaç gününde negatif gezegenler sizi mutsuz edebilir. Rutin yaşantınızda bazı kısıtlamalar olacak ki bu da iç huzurunuzu etkileyecek durumda. Ayrıca artık kendinizi hiçbir senaryoda rahatlamış bulamazsınız. Ayrıca herhangi bir iyi öneriyi başlatmak için reddetme modunda olabilirsiniz. Akrabanızla anlamsız konularda tartışmaktan kaçınmalısınız, bu anlayış arasında bir boşluk oluşmasına neden olur. Gösterişiniz prestijinizi etkileyebilir. Değişken varlıklara yapılan yatırımlar da işe yaramaz varlıklara dönüşebilir. Bu dağınık senaryodan çıkmak için meditasyon, yoga denenmesi ve yapılması tavsiye edilir. Haftanın son günü bir şekilde iyidir, ayrıca ailenizle veya arkadaşlarınızla seyahate çıkmaya karar verebilirsiniz, o zaman yine program yaparken bazı fikir ayrılıklarıyla karşılaşmanız muhtemeldir.

15 Mayıs 2023 Pazartesi - 21 Mayıs 2023 Pazar haftalık burç yorumları 10

15 Mayıs 2023 Pazartesi - 21 Mayıs 2023 Pazar Yay burcu haftalık burç yorumları

Yay: Bu hafta, pozitif gezegenler tarafından kutsanıyorsunuz, size canlılık ve sağlık verebilir. İş ve ev hayatından keyif alabilirsiniz. Hayatın kendine olan güvenini artıracak bir konumda olan tüm alanlarda başarılı olabilirsin. Ayrıca ev meseleleriyle de meşgul olabilirsiniz. Belki de yenilikçi düşüncenizi geliştirebilecek eserlere, filmlere, trendlere ilgi duyarsınız. Ayrıca, statünüzü artırabilecek bazı eserler, ev eşyaları için alışveriş yapmak için nakit harcayabilirsiniz. Ayrıca başkalarına karşı daha kibar olabilirsiniz. Ayrıca aileniz veya arkadaşlarınız için tercih ettiğiniz bir yere gitmeye de karar verebilirsiniz. Muhtemelen kardeşlerden bazı güzel haberler duyabilirsiniz.
Haftanın son birkaç günü tam size göre. Ağınızı ve işletmenizi de genişletebilecek bir konumda olan işle ilgili kısa bir gezi de planlayabilirsiniz. Astlarınızın yardımıyla, belirli bir zaman dilimi içinde güven seviyenizi artırabilen zorlu görevleri tamamlayabilecek bir konumda olabilirsiniz. Pozitif gezegenler, evde ve işte tipik senaryolarla başa çıkmanıza yardımcı olabilecek gerçekçi olmanıza neden olabilir. Akraba ile olan anlaşmazlıklar giderilir. Anne babanızın sağlığına dikkat etmeniz önerilir. Eczacı, uygulayıcılar, istatistik teknolojisi danışmanları daha iyisini yapabilir.

15 Mayıs 2023 Pazartesi - 21 Mayıs 2023 Pazar haftalık burç yorumları 11

15 Mayıs 2023 Pazartesi - 21 Mayıs 2023 Pazar Oğlak burcu haftalık burç yorumları

Oğlak: Bu hafta negatif gezegenlerin etkisi altında olabilirsiniz, can sıkıntısı yaşayabilirsiniz, sizi kısa bir süreliğine yakalayabilecek bazı olumsuz çağrılar alabilirsiniz. Gücünüzden fazlasını bekleyebilirsiniz, bu sizi üzecektir, gezi turlarına ve acele sürüşlere dikkat etmeniz tavsiye edilir. harcamalar ve birikimler arasında bir denge kuramıyor olabilirsiniz, bunun finansal sağlığınız üzerinde bir etkisi olabilir. değersiz şeylere harcamaktan kaçınılması tavsiye edilir. Rakiplerinizi izlemeniz tavsiye edilir, aksi halde komplo mağduru olabilirsiniz.
Haftanın son birkaç gününde aileniz ve arkadaşlarınızla meşgul olabilirsiniz, bir turnuvaya veya aile toplantılarına katılmanız mümkün olabilir. Çevredeki insanlara karşı daha kibar olmanız tavsiye edilir. Banka bakiyenizi artırabilecek yeni finansal kazanç kaynakları açılacak, eviniz veya iş yeriniz için hayati önem taşıyan bazı ev eşyaları almaya karar verebilirsiniz. İç gücünüz, görevlerinizi kapanış tarihinden önce tamamlamak için faydalı olacaktır. Kardeşler arasındaki anlaşmazlıklar çözüme kavuşturulabilir. Ağınızı artırabilecek işle ilgili bazı kısa yolculuklar da mümkün olacak.

15 Mayıs 2023 Pazartesi - 21 Mayıs 2023 Pazar haftalık burç yorumları 12

15 Mayıs 2023 Pazartesi - 21 Mayıs 2023 Pazar Kova burcu haftalık burç yorumları

Kova: Bu hafta pozitif gezegenler tarafından kutsanmış olabilirsiniz, kazanımlar açısından çeşitli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Kayıplarınız kazanca dönüşebilir. Yakın gelecekte size nimetler verebilecek yeni bir göreve başlamanız muhtemeldir. Durumunuzu geliştirmek için sosyal ağınızı genişletebilirsiniz. Aileniz veya arkadaşlarınız, arazi ve farklı varlıklarda pozisyon almanıza yardımcı olabilir. Yatırımınız size yakın gelecekte karşılığını verecektir. Öğrenciler derslerine daha fazla odaklanacak. Bekarlar ruh eşlerini bulmayı bekleyebilirler. Çiftlere yeni bebek açısından güzel haberler duymak mümkün olabilir.
Haftanın son birkaç günü, zaman elverişli olacak. Evde meşgul olabilirsiniz. Eviniz için bazı eserler taşıyacaksınız. Ayrıca iş yerinizi yenilemeye karar verebilirsiniz. Aile içinde, aile uyumunu artırabilecek bazı keyif ve mutluluk anları olacaktır. Aşk kuşları evlenmeye karar verebilir. Bekarlar ruh eşleşmesi alabilir. Gençler iyi performans gösterebilir, harcamalarınızı manipüle edebilirsiniz. Finansal birikimlerinizin artması mümkün olabilir. Arkadaşlarınız veya hane halkı üyeleriyle bir geziye veya bazı televizyon programlarını izlemeye hazırlanacaksınız.

15 Mayıs 2023 Pazartesi - 21 Mayıs 2023 Pazar haftalık burç yorumları 13

15 Mayıs 2023 Pazartesi - 21 Mayıs 2023 Pazar Balık burcu haftalık burç yorumları

Balık: Bu hafta, pozitif gezegenler sizi kutsayacak, işinizden keyif alacaksınız. Zihinsel huzura kavuşacak ve mutlu olacaksınız. Saygınlıkta bir miktar artış olacak. İş anlamında işinizi geliştirebilecek birçok fırsat yakalayabilirsiniz. İşinizin büyümesine yardımcı olabilecek bazı önemli kişilerle tanışabilirsiniz, işiniz açısından nimetler alacaksınız. Ayrıca promosyonları da bekleyeceksiniz. İş arayan uygun işi alabilir. Oturduğunuz yeri veya iş yerinizi yenilemeye karar verebilirsiniz, bu da itibarınızı yükseltebilir. Anlaşmazlıklar ortaklıklar içinde çözülecek. Kişisel yaşam cephesinde uyum olacak, sevginin tadını çıkarabilirsiniz.
Haftanın son birkaç gününde kendinizi sıkıcı hissedeceksiniz ve sağlığınız iyi olmayabilir. Yatırımlar, iş ve ev hayatı ile ilgili önemli kararlar almak konusunda kararsız kalabilirsiniz. Kariyerinizi geliştirmek için elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışabilirsiniz. İşletme içindeki likiditeyi etkileyebilecek değersiz şeyler için faturalarınız artacak. Öğrenci dikkatsizlikten ve fazla uyumaktan uzak durmalıdır. Güvenli sürün ve riskli turlardan uzak durun.

15 Mayıs 2023 Pazartesi - 21 Mayıs 2023 Pazar haftalık burç yorumları 14

Sizin burcunuz bu hafta ne söylüyor? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *