Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Galeriler Yaşam 15 Eylül Günlük Burç Yorumları

15 Eylül Günlük Burç Yorumları

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları günlük burçları...

15 Eylül Günlük Burç Yorumları 1

Aydan Şirin PEKCAN

Koç ve Yükselen Koç
İş hayatınızda kaos yaşayabilirsiniz. Arkanızdan çevrilen olaylar ortaya çıkabilir. Market alışverişi veya banka işlemleri gibi günlük sorumluluklarınızı tamamlarken fiş, evrak gibi resmi belgelerinizi kontrol edip bir kenarda tutun. Sağlığınıza ekstra özen göstermeye çalışın. Evcil hayvanınızın kontrollerini yaptırın.

15 Eylül Günlük Burç Yorumları 2

Boğa ve Yükselen Boğa
Aşk hayatınızda özgüvensiz hissedebilirsiniz. Aldığınız sorumlulukların işe yaramadığıyla yüzleşebilirsiniz. Çocuğunuzun plan programıyla ilgili aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Sanatsal çalışmalar yapan biriyseniz yeteneklerinize güvenmeniz gerekiyor.

15 Eylül Günlük Burç Yorumları 3

İkizler ve Yükselen İkizler
Ailenize olan sorumluluklarınız nedeniyle kariyer hayallerinizi gerçekleştiremeyebilirsiniz. Ailenize fedakar davranabilir ve hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Patronunuzla yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Ev, gayrimenkul alım satımı beklentileriniz sonuç bulmayabilir. Evinizde tadilat yaptırmanız gerekebilir.

15 Eylül Günlük Burç Yorumları 4

Yengeç ve Yükselen Yengeç
Yakın çevrenizde sizden gizli konuşmalar açığa çıkabilir. Alıngan davranacaksınız. Eğitim, ticari ve dijital projelerinizde emeklerinizin karşılığını alamadığınızı düşünebilirsiniz. Yeni bir proje fikri gelirse karar vermeden biraz daha düşünmelisiniz. Seyahatlerinizde çalınma riskine karşı eşyalarınızı koruyup kollayın. Telefon, bilgisayar gibi elektronik cihazlarınız arızalanabilir.

15 Eylül Günlük Burç Yorumları 5

Aslan ve Yükselen Aslan
Kazançlarınızı, emeklerinizin karşılığını alamayabilirsiniz. Gelen maddi kaynak borçlara veya başkalarına gidebilir. Verdiğiniz kadar almadığınızı gördüğünüzde kariyerinizde sürpriz bir karar verecekseniz. Yeni iş tekliflerini iyice değerlendirmelisiniz.

15 Eylül Günlük Burç Yorumları 6

Başak ve Yükselen Başak
Yeniay hayatınızda beklenmedik bir kaos yaratabilir. Hayatınıza odaklanırken eşinizi, ilişkinizi ve projelerinizi ihmal edebilirsiniz. Yakın arkadaşlarınız sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Eşinize karşı açık olmalı ve aynı şeffaflığı sizin de beklediğinizi göstermelisiniz. Sağlığınıza ekstra özen gösterin.

15 Eylül Günlük Burç Yorumları 7

Terazi ve Yükselen Terazi
Beklenmedik olaylarla bir belirsizliğe düşebilirsiniz. Üzerinden zaman geçen mevzular ortaya çıkabilir. İş ortamınızda hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Korkularınız ve kaygılarınız artacak. Psikolojik anlamda yorulacağınız yeniayda sağlığınıza ekstra özen göstermenizde fayda var.

15 Eylül Günlük Burç Yorumları 8

Akrep ve Yükselen Akrep
Arkadaşlarınıza ayırdığınız vakitlerin bireysel hayatınızdan çaldığını fark edebilirsiniz. Odaklandığınız projeler istediğiniz sonucu vermeyebilir. Katıldığınız davet ve organizasyonlarda keyfiniz kaçabilir. Yeni bir iş birliği teklifi gelirse getirisinin ne olacağını ölçüp tartın.

15 Eylül Günlük Burç Yorumları 9

Yay ve Yükselen Yay
Kariyerinize verdiğiniz çaba ve emeğin karşılığını alamayabilirsiniz. Üstlendiğiniz sorumluluklar aileniz tarafından değer görmeyebilir. Yaşanan sorunlarla birlikte iş ortamınıza yeni bir hareket kazandıracaksınız. Eşinizle güven sorunları yaşayabilirsiniz.

15 Eylül Günlük Burç Yorumları 10

Oğlak ve Yükselen Oğlak
İdeallerinize olan umudunuz zayıflayabilir. Eğitim, hukuk, akademik ve yurt dışı projelerinize verdiğiniz emeklerin karşılığını alamayabilirsiniz. Seyahatlerde eşyalarınızın korumalısınız. Aşk hayatınıza yeni biri girebilir ama iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Kendinizden veren siz olursanız ilerleyen zamanlarda problem yaratabilir.

15 Eylül Günlük Burç Yorumları 11

Kova ve Yükselen Kova
Borçlarınızı derleyip toparlamaya çalışırken maddi konularda önünüzü görememeye başlayabilirsiniz. Nafaka, tazminat, miras gibi başkalarından edindiğiniz finansal kaynaklar elinize geçmeyebilir. Ailenizden destek isteyebilirsiniz. Takıntılı ve şüpheci duygularınız konforunuzu kaçıracak.

15 Eylül Günlük Burç Yorumları 12

Balık ve Yükselen Balık
Evliliğiniz veya ilişkinizde aldığınız sorumlulukların boşa çıktığını hissedebilirsiniz. Yakın arkadaşlarınızla güven sorununu ancak bireysel hayatınıza odaklanarak aşabilirsiniz. İş proje ve anlaşmalarınızda belirsizlik sizi geleceğe yönelik hedeflerinizden alıkoymasın. Yeni bir proje teklifi gelirse gerçekçi bir karar verin.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *