Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Galeriler Yaşam 12 Burcun 12 İkonik Kadını

12 Burcun 12 İkonik Kadını

Günümüzde hala merakla takip edilen 12 ikonik kadın. İşte başarıları ve güzellikleriyle imzalarını atmış tanınmış kadınların burçları...

12 Burcun 12 İkonik Kadını 1

Aydan Şirin PEKCAN

Koç

Ses aralığı sayesinde Guinness Dünya Rekorları tarafından Songbird Supreme olarak anılmasını anılan Mariah Carey, 1990'lı yılların en başarılı sanatçısı olarak bilinir. Noel'in Kraliçesi olarak da anılan Grammy ödüllü başarılı şarkıcı Mariah Carey cesur Koç burcu kadını.

12 Burcun 12 İkonik Kadını 2

Boğa

Sanat dünyasının en prestijli ödüllerine layık görülen Penelope Cruz Akademi ödüllü tek İspanyol kadındır. Güzelliğiyle büyüleyen İspanyol oyuncu Penélope Cruz seksi Boğa burcu kadını.

12 Burcun 12 İkonik Kadını 3

İkizler

Sarışın bomba karakteriyle tanınan ünlü sinema yıldızı Marilyn Monroe 20. yüzyılın en ünlü sinema yıldızı ve seks sembollerinden biri. İkonik saç stili ve kırmızı rujuyla unutulmazlar arasında yer alan Marilyn Monroe zeki ve enerjik İkizler burcu kadını.

12 Burcun 12 İkonik Kadını 4

Yengeç

Türk sinemasının Sultan lakabıyla anılan güzel oyuncusu Türkan Şoray oynadığı 222 filmle dünyanın en çok film çeviren kadın oyuncusu unvanına sahiptir. Yeşilçam'ın dört yapraklı yoncalarından biri olan Türkan Şoray duygusal Yengeç burcu kadını.

12 Burcun 12 İkonik Kadını 5

Aslan

Başrolü olduğu Selena filmiyle ünü yakalayan Jennifer Lopez Latin dünyasının en çok para kazanan ilk kadın Latin oyuncusu unvanına sahiptir. Kariyer yolculuğuna hem oyuncu hem de şarkıcı kimliğiyle devam eden başarılı isim Jennifer Lopez özgüvenli Aslan burcu kadını.

12 Burcun 12 İkonik Kadını 6

Başak

Katıldığı bir güzellik yarışma sonrasında oyunculuğa adım atan Sophia Loren döneminin en tanınmış seks sembollerinden biri. Cesira rolüyle en iyi kadın oyuncu Akademi Ödülü'nü kazanarak İngilizce olmayan bir dildeki performansıyla Oscar kazanan ilk oyuncu ödülü kazanma başarısına imza attı. Hollywood sinemasının en büyük yıldızlarından Sophia Loren zeki Başak kadını.

12 Burcun 12 İkonik Kadını 7

Terazi

Kadın bağımsızlığının ve cinsel özgürlüğünün sembolü olan Brigitte Bardot döneminin en büyük yönetmenleriyle çalıştı ve oynadığı roller sayesinde çok hızlı bir şekilde popülariteyi yakaladı. 1950'lerin popüler sinema oyuncusu Brigitte Bardot feminen Terazi burcu kadını.

12 Burcun 12 İkonik Kadını 8

Akrep

Pretty Woman filmiyle hafızalara kazınan Julia Roberts yılda 62 milyon dolarlık kazancıyla da yılda sinema tarihinin en yüksek ücretli kadın oyuncusu olmuştur. Günümüzün hala büyük starlarından olan Julia Roberts çekici Akrep kadını.

12 Burcun 12 İkonik Kadını 9

Yay

Film kariyerine 1994 yapımı North filmi ile başlayan oyuncu 2001 yılında rol aldığı Ghost World filmi ile tanınırlığı yakaladı. Defalarca en güzel kadınlar listesinde yer alan ve birçok ödüle layık görülen başarılı oyuncu Scarlett Johansson özgür Yay Burcu kadını.

12 Burcun 12 İkonik Kadını 10

Oğlak

1990'lı yıllarda minyon fiziği, ayrık ön dişleri, elmacık kemikleri ile moda ikonu haline geldi. Bir dönem genç kızlar tarafından idol olarak kabul edildi. Kısa zamanda İngiltere'de Kate Moss çılgınlığı başladı. En çok para kazanan İngiliz süper model Kate Moss çalışkan Oğlak burcu kadını.

12 Burcun 12 İkonik Kadını 11

Kova

Hilton otellerinin kurucusunun torunu olan Paris Hilton, magazin dünyasının ilgisini çekmesiyle modelliğe başladı. Özellikle ilişkileriyle gündeme gelen Paris Hilton 2000'li yılların en takip edilen magazin figürlerinden biri oldu. Her hareketi olay olan Paris Hilton sıra dışı bir Kova kadını.

12 Burcun 12 İkonik Kadını 12

Balık

2 kez Oscar kazanan İngiliz oyuncu Elizabeth Taylor 10 yaşında sinema sektörüne giriş yaptı. 22 yaşında oynadığı Giant filmiyle büyük başarı yakalayan Taylor bakışlarıyla dikkatleri üzerine çeken bir Balık burcu kadını.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *