Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Galeriler Yaşam 11- 17 Eylül Haftası Gökyüzü Etkileri

11- 17 Eylül Haftası Gökyüzü Etkileri

Bu hafta Eylül ayına tam anlamıyla başlamadan önceki son hafta diyebiliriz. Başak Yeniayı gerçekleşiyor ve Merkür Retro'su hafta sonu bitiyor...

11- 17 Eylül Haftası Gökyüzü Etkileri 1

Aydan Şirin PEKCAN

Bu haftanın bitmesiyle Eylül ayına tam anlamıyla giriş yapacağız. Başak yeniayı gerçekleşecek ve Merkür Retro'su hafta sonu bitecek. Güneş ve Uranüs arasında olumlu bağlantı meydana gelecek ve asıl açısını haftaya netleştirecek Güneş ve Neptün etkileşimi bu haftadan kendisini göstermeye başlayacak.

Pazartesi günü Ay Aslan burcunda güne başlıyoruz. Özgüvenli hissedeceksiniz. Havada aşk ve flört kokularını duyacaksınız. Çocuğunuzla ilişkileriniz öne çıkacak. Sanatsal çalışmalarınız ve sportif faaliyetler gündeminize gelecek. 14.00 sonrası duygusal hayatınızda motivasyonunuz artabilir. Proje ve anlaşmalarınızda güçlü hissedeceksiniz. Akşam saatleri Ay ve Venüs aslan burcunda etkileşime geçecekler. Sevdiklerinizle keyif alacağınız bir organizasyon yaparak değerlendirebilirsiniz. Alışveriş yapabilirsiniz. Hayatında kimse olmayanlar sizi çok heyecanlandıracak biriyle tanışabilirsiniz. Yaratıcı ve sanatsal çalışmalarınızda başarı kazandıracak etkiler mevcut.

11- 17 Eylül Haftası Gökyüzü Etkileri 2

Salı günü Ay Aslan burcunda ilerlemeye devam ediyor. Aşk, çocuk, spor, giyim kuşam, hamilelik, sanatsal çalışmalarınız öne çıkacak. Sabah saatlerinde duygusal bir şifalanma yaşayabilirsiniz. Sağlığınızı güçlü hissedeceksiniz. Ailevi meseleleriniz çözümlenebilir. 15.00 sonrasında partnerinizle çatışmalar yaşayabilirsiniz.

Çarşamba günü sabah 08.18’e kadar derlenip toparlanmakta zorlanabilirsiniz. 8.18 sonrasında Ay Başak burcuna geçiyor. Detaycı ve titiz olacaksınız. İş hayatınız, patron ve çalışma arkadaşlarınız, sağlık ve gündelik işlerinizle meşgul olacaksınız. Öğle saatlerinde duygusal olarak yalnız hissedebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Patronlarınızla anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Geceye doğru iletişim trafiğiniz yoğunlaşacak. Projelerinize odaklanabilirsiniz.

Perşembe günü Ay Başak burcunda seyahatine devam ediyor. İş, sağlık, evcil hayvanlarınız, rutin işlerinizle ilgili gelişmeler öne çıkacak. Sorumluluk sahibi ve üretken olacaksınız. 14.00 sonrası maddi kaynaklarınızda bolluk bereket yaşayabilirsiniz. Duygusal ve manevi bir zenginlik sizi bekliyor. Rahatınıza düşkün olacaksınız. İştahınız artabilir. Toprak ve bahçe işleriyle ilgilenmek, alternatif sağlık yöntemleri deneyerek iyi hissedebilirsiniz.

11- 17 Eylül Haftası Gökyüzü Etkileri 3

Cuma günü sabah 04.39’da Başak yeniayıyla güne başlayacağız. Gün içinde Ay Başak burcunda seyretmeye devam edecek. Merkür durağan pozisyonda düz hareketine dönmeye hazırlanıyor. Güneş ve Uranüs üçgeni etkin. Sabah saatlerinde temponuz hızlanabilir. Ani haberlerle güne başlayabilirsiniz. İletişim sorunlarına açık bir gün. İş ve projelerle ilgili hayalleriniz suya düşebilir. Akşam saatlerinde ruhsal anlamda güçlü hissedeceksiniz. Finansal ve iş ortamınızdaki sorunlara stratejik yaklaşacaksınız. 20.44 sonrası Ay Terazi burcuna geçecek. Yorucu enerjiler yerini huzur ve sakinliğe bırakacak. Ayrıca Güneş ve Neptün açısı haftaya etkin olsa da bugün kendisini hissettirmeye başlayacak. Önümüzdeki 10 gün boyunca sağlığınıza ekstra özen göstermenizde fayda var. Özgüven sorunu yaşayabilirsiniz. Çevrenizden doğru olmayan haberler alabilirsiniz veya siz birilerine doğru olmayan bilgiler verebilirsiniz. Kandırılmaya açık bir süreç.

11- 17 Eylül Haftası Gökyüzü Etkileri 4

Cumartesi günü Ay Terazi burcunda ilerlemeye devam edecek. Paylaşımcı ve uyumlu enerjiler hakim olacak. Aşk, ilişkiler, evlilik, proje ve işbirlikleri öne çıkacak. Geceye doğru duygusal bir huzursuzluk hissedebilirsiniz. Küçük tartışmalar da yaşanabilir. Aşk hayatınızda cazibe ve çekim enerjisi yükselecek. Eşiniz/partnerinizle keyifli bir akşam sizi bekliyor.

Pazar günü Ay Terazi burcunda ilerlemeye devam ediyor. Merkür düz hareketine geçti. Bugün ilişkiler, evlilik, ortaklıklar ve davalar öne çıkacak. Sabah saatlerinde keyifsiz hissedebilirsiniz. Sevdiklerinizle anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Gece saatlerinde psikolojik anlamda baskı yaşayabilir veya siz birine yaşatabilirsiniz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *