Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Galeriler Televizyon Meksika Açmazı filmi nasıl, nereden izlenir, ne zaman yayınlanacak?

Meksika Açmazı filmi nasıl, nereden izlenir, ne zaman yayınlanacak?

Meksika Açmazı adlı sinema filminin konusu, oyuncu kadrosu, yayınlanacağı platform ve vizyona çıkış tarihi merak konusu oluyor.

Meksika Açmazı filmi nasıl, nereden izlenir, ne zaman yayınlanacak? 1

Cansev Temuçin - Meksika Açmazı adlı sinema filminin konusu, oyuncu kadrosu, yayınlanacağı platform ve vizyona çıkış tarihi merak konusu oluyor.

Podcast olarak başlayan ve 20 milyondan fazla kişi tarafından dinlenen Meksika Açmazı adlı program beyaz perdeye taşınıyor. Mesut Süre, Fazlı Polat ve Anlatanadam tarafından hayata geçirilen Meksika Açmazı’nın vizyon tarihinin açıklanmasının ardından sinemaseverler yapımla ilgili detayları araştırmaya başladı. Peki Meksika Açmazı filmi nasıl izlenir, hangi platformda yayınlanacak, ne zaman vizyona çıkacak? İşte Meksika Açmazı hakkında tüm merak edilenler…

Meksika Açmazı filmi nasıl, nereden izlenir, ne zaman yayınlanacak? 2

Meksika Açmazı ne zaman yayınlanacak?

Meksika Açmazı adlı sinema filmi, beyaz perdede sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Filmin 17 Kasım 2023 Cuma günü vizyona gireceği açıklandı.

Meksika Açmazı filmi nasıl, nereden izlenir, ne zaman yayınlanacak? 3

Meksika Açmazı nasıl izlenir?

Podcast olarak başlayıp film haline getirilen Meksika Açmazı, sinema salonlarında vizyona girecek. Filmin online platformlarda yayınlanıp yayınlanmayacağı ise henüz bilinmiyor.

Meksika Açmazı filmi nasıl, nereden izlenir, ne zaman yayınlanacak? 4

Meksika Açmazı filminin konusu ne?

Çekimleri Kapadokya’da gerçekleştirilen Meksika Açmazı’nın konusu ise şöyle: Aldıkları bir iş teklifi üzerine farklı motivasyonlarla Kapadokya’ya giden Meksika Açmazı ekibi, ardı arkası kesilmeyen komik olayların içerisinde birbirleriyle olan ilişkilerini sorguladıkları birçok açmaza düşerler. Dostlukları aşk, para, kıskançlık ve entrikalarla sınanır. Ancak yaşadıkları olumsuz deneyimlerin üstesinden, her zamanki gibi mizahın ve neşenin gücüyle gelirler. Meksika Açmazı ekibinin kendi içerisindeki anlaşmazlıkları, problemler karşısındaki farklı tepkileri bu macera dolu hikâyede izleyiciye “Ben olsam ne yapardım?” sorusunu sordururken, film boyunca kahkahalara boğacak.

Meksika Açmazı filmi nasıl, nereden izlenir, ne zaman yayınlanacak? 5

Meksika Açmazı oyuncu kadrosu ve künyesi

Başrollerinde Mesut Süre, Fazlı Polat ve Anlatanadam’ın yer aldığı Meksika Açmazı sinemsa filminin yönetmen koltuğunda ise Alper Mestçi oturuyor. Film, Muhteşem Film ve TME Films imzası taşıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *