Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Galeriler Televizyon Kendi Düşen Ağlamaz dizisi Ceren kimdir? Zeynep Bostancı kimdir, sevgilisi var mı?

Kendi Düşen Ağlamaz dizisi Ceren kimdir? Zeynep Bostancı kimdir, sevgilisi var mı?

TRT'nin yaz aylarının sevilen dizisi Kendi Düşen Ağlamaz seyiriciden ilgi görmeye devam ediyor. Yeni yüzlerin de görüldüğü dizide genç oyuncular merak konusu oldu.

Kendi Düşen Ağlamaz dizisi Ceren kimdir? Zeynep Bostancı kimdir, sevgilisi var mı? 1

Fatma Müge Yücetürk - Yaz aylarının sevilen dizisi Kendi Düşen Ağlamaz seyirciyi ekran başına toplamaya devam ediyor. İlk yayınlandığı bölümden itibaren kendini sevdirmeyi başaran yapım, genç oyuncuları ve geniş kadrosuyla da dikkat çekiyor.

Kendi Düşen Ağlamaz dizisi Ceren kimdir? Zeynep Bostancı kimdir, sevgilisi var mı? 2

Kendi Düşen Ağlamaz Ceren kimdir?

Başrollerini Eylül Tumbar ve Enes Koçak’ın paylaştığı TRT’nin yeni dizisi Kendi Düşen Ağlamaz seyirciye kendini sevdirdi. Özellikle genç yüzlerinde görüldüğü kadroda pek çok kişi tarafından merak konusu oldu. Merak konusu olan isimlerden birisi de canlandırdığı Ceren karakteriyle Zeynep Bostancı oldu.

Kendi Düşen Ağlamaz dizisi Ceren kimdir? Zeynep Bostancı kimdir, sevgilisi var mı? 3

Kendi Düşen Ağlamaz Zeynep Bostancı ​​​kimdir?

Televizyon sektörüne girmeden önce Youtube kanalında paylaştığı içeriklerle kendini belli bir kesime tanıtmış olan genç oyuncu, dizinin yayınlanmasıyla birlikte sevenlerinin ilgisini üstüne topladı. Peki, diziseverlerin ve hayranlarının merakla araştırdıkları Kendi Düşen Ağlamaz dizisinin Ceren'i kimdir? Zeynep Bostancı nereli, kaç yaşında, sosyal medya hesabı, sevgilisi var mı? İşte o merak edilen soruların cevapları...

Kendi Düşen Ağlamaz dizisi Ceren kimdir? Zeynep Bostancı kimdir, sevgilisi var mı? 4

Zeynep Bostancı kaç yaşında?

27 Nisan 2002 senesinde Samsun'da dünyaya gelen Bostancı, lise eğitimini TED Ankara Koleji'nde tamamlamıştır. Lisans eğitimini ise Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Televizyon Bölümü'nde öğrenim görmektedir.

Kendi Düşen Ağlamaz dizisi Ceren kimdir? Zeynep Bostancı kimdir, sevgilisi var mı? 5

Zeynep Bostancı oynadığı yapımlar

Oyunculuk kariyerinin yanı sıra sosyal medya fenomeni olan Zeynep Bostancı, hem Instagram hem de Youtube platformunda oldukça geniş bir takipçi kitlesine sahiptir. Ekranların karşısına ilk defa 2021 yılında Bu Son Olsun isimli kısa filimle geçmiştir.
Ardından Baba, Yasak elma, Sıfırıncı Gün gibi yapımlarda rol alan Bostancı, son olarak ise TRT1 ekranlarında yayınlanan “Kendi Düşen Ağlamaz” isimli dizide Ceren karakteriyle izleyicinin karşısına geçmiştir.

Kendi Düşen Ağlamaz dizisi Ceren kimdir? Zeynep Bostancı kimdir, sevgilisi var mı? 6

Zeynep Bostancı sevgilisi, Instagram hesabı

Sosyal medyayı iş olarak da kullanan genç oyuncu, @zeynepbostanci kullanıcı ismiyle platformda yer alıyor. Instagram'da 46 bin takipçisi bulunan Bostancı'nın bunun yanı sıra Youtube'ta da 150 bin abonesi bulunuyor. Kariyerinin başında olan oyuncunun ise sevgilisi olup olmadığı henüz bilinmiyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *