Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Galeriler Televizyon Kendi Düşen Ağlamaz dizisi Alp kimdir? Serhan Onat kimdir, sevgilisi var mı?

Kendi Düşen Ağlamaz dizisi Alp kimdir? Serhan Onat kimdir, sevgilisi var mı?

Dün akşam yayınanan ilk bölümüyle seyirciyi ekran başına toplayan Kendi Düşen Ağlamaz dizisinde genç oyuncular ilgi çekti.

Kendi Düşen Ağlamaz dizisi Alp kimdir? Serhan Onat kimdir, sevgilisi var mı? 1

Fatma Müge Yücetürk - Yaz aylarının gelmesiye birlikte sezondaki diziler bir bir sezon finali yapıyor. Bu sezon için Kendi Düşen Ağlamaz dizisine onay veren TRT, seyirciyi ekran başına toplamayı hedefliyor. Kitaptan uyarlanan senaryoda, işlenecek aşk hikayesiyle izleyiciyi merak ettiren yapım, gelecek zamanlarda daha çok konuşulacak gibi duruyor.

Kendi Düşen Ağlamaz dizisi Alp kimdir? Serhan Onat kimdir, sevgilisi var mı? 2

Kendi Düşen Ağlamaz Alp kimdir?

Başrollerini Eylül Tumbar ve Enes Koçak’ın paylaşacağı TRT’nin yeni dizisi Kendi Düşen Ağlamaz yayınlanan ilk bölümüyle şimdiden seyirciye kendini sevdirdi. Özellikle tanınmayan yüzlerinde görüldüğü kadro, pek çok kişi tarafından araştırılıyor. O isimlerden birisi de canlandırdığı Alp karakteriyle Serhan Onat oldu.

Kendi Düşen Ağlamaz dizisi Alp kimdir? Serhan Onat kimdir, sevgilisi var mı? 3

Kendi Düşen Ağlamaz Serhan Onat kimdir?

Sevilen yapımlarda yer alan genç oyuncu, dizinin yayınlanan tanıtım fragmanından itibaren merak konusu oldu. Peki, diziseverlerin merakla araştırdıkları Kendi Düşen Ağlamaz dizisinin Alp'i kimdir? Serhan Onat nereli, kaç yaşında, sosyal medya hesabı, sevgilisi var mı? İşte o merak edilen soruların cevapları...

Kendi Düşen Ağlamaz dizisi Alp kimdir? Serhan Onat kimdir, sevgilisi var mı? 4

Serhan Onat kaç yaşında

Yakışıklı oyuncu, 27 Mayıs 1994 tarihinde İzmit, Kocaeli'de dünyaya gelmiştir. 29 yaşındaki Onat, ikizler burcudur. İlkokul ve ortaokul eğitimini Kocaeli'nde tamamlamış ve lise öğrenimini dans ve tiyatro üzerine yaparak İstanbul'a taşınmıştır. Onat, eğitimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde tamamlamıştır.

Kendi Düşen Ağlamaz dizisi Alp kimdir? Serhan Onat kimdir, sevgilisi var mı? 5

Serhan Onat hangi dizide oynadı

Oyunculuk kariyerine 2014 yılında ''Muhteşem Yüzyıl'' dizisinde canlandırdığı ''Şehzade Murad'' karakteriyle başlayan Onat, sonralarda Bodrum Masalı dizisinde canlandırdığı ''Uzay'' karakteriyle tanınmaya başlamıştır. Bu yapımların haricinde Yolun Açık Olsun, Mayıs Kraliçesi, Meryem, 7. Koğuştaki Mucize, Kuruluş Osman, Akıncı gibi işlerde de yer almıştır.

Kendi Düşen Ağlamaz dizisi Alp kimdir? Serhan Onat kimdir, sevgilisi var mı? 6

Serhan Onat Instagram hesabı ve sevgilisi

Sosyal medyada keyifli anlarını paylaşmayı tercih eden oyuncu, @serhanonat kullanıcı adıyla platformda yer alıyor. Platformda 188 bin takipçisi bulunan Onat'ın kız arkadaşı olmadığı biliniyor.

Yorumlar
Z
1 yıl önce
Alp genç oyuncu iyibir oyuncu rolünü iyi oynuyor
BEĞENME
0
CEVAPLA