Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Galeriler Teknoloji Trabzonspor'a tank gibi stoper!

Trabzonspor'a tank gibi stoper!

Trabzonspor'a tank gibi stoper! 1
Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da flaş bir isim daha gündeme geldi. Bordo mavililer sezon sonu sözleşmesi bitecek oyuncu ile anlaşabilir.
Trabzonspor'a tank gibi stoper! 2
Roozbeh Cheshmi Dünya Kupası'nda yaşadığı sakatlık sonrasında formasını Majid Hosseini'ye bırakmış, genç stoper de şansını iyi kullanarak gösterdiği performansla Trabzonspor'a transfer olmuştu.
Trabzonspor'a tank gibi stoper! 3
Mayıs ayı itibariyle kulübü Esteghlal (İstiklal) ile yollarını ayırma fırsatı bulunan Roozbeh Cheshmi'nin Trabzonspor'a önerildiği ortaya çıktı.
Trabzonspor'a tank gibi stoper! 4
Stoper hattına takviye yapmak isteyen Trabzonspor'da bir İranlı futbolcu daha imza atabilir. Fırtına'ya önerilen o isim şu an takımda forma giyen Hosseini'nin kariyerinde de önemli bir yere sahip.
Trabzonspor'a tank gibi stoper! 5
Hem ekonomik şartlar bakımından hem de İran'ın Trabzon'a yakın olması sebebiyle 25 yaşındaki stoperin önerildiği öğrenildi.
Trabzonspor'a tank gibi stoper! 6
İran Milli Takımı formasını da giyen Roozbeh Cheshmi, şu an Birleşik Arap Emirlikleri'nde düzenlenecek olan Asya Kupası için kampta.
Trabzonspor'a tank gibi stoper! 7
Amiri ve Hosseini'nin de takımda oynamasını avantaj kabul eden yönetim ucuz bir maliyetle Roozbeh Cheshmi'yi kadrosuna katabilir.
Trabzonspor'a tank gibi stoper! 8
Persepolis altyapısında yetişen İranlı stoper takımın en önemli rakibi olan Esteghlal'in de kaptanı.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *