Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Galeriler Teknoloji İrem Helvacıoğlu nasıl kilo verdi ve zayıfladı? İşte formülü

İrem Helvacıoğlu nasıl kilo verdi ve zayıfladı? İşte formülü

İrem Helvacıoğlu nasıl kilo verdi ve zayıfladı? İşte formülü 1
Sen Anlat Karadeniz dizisiyle birlikte şöhret adımlarını birer birer çıkan ve dizi sektöründe en önemli isimlerden biri olmayı başaran İrem Helvacıoğlu tam 20 kilo verdi. Hayranları ve kilo vermek isteyen milyonlarca kişi de bunu nasıl başardığını öğrenmek istiyor. Peki İrem Helvacıoğlu nasıl zayıfladı? İşte formülü...
İrem Helvacıoğlu nasıl kilo verdi ve zayıfladı? İşte formülü 2
Ünlülerin zayıflama yöntemleri binlerce kişi tarafından takip ediliyor. Güzelliklerine güzellik katmak isteyen oyuncuların verdikleri kilolar her gün araştırılarak uygulanmak isteniyor. Son başarı hikayesi ise İrem Helvacıoğlu'ndan geldi. Sen Anlat Karadeniz'in güzel oyuncusu, Formsante dergisine verdiği röportajda kilolarından kurtulmanın sırrını açıkladı.
İrem Helvacıoğlu nasıl kilo verdi ve zayıfladı? İşte formülü 3
Helvacıoğlu, "Pesketaryen diyetiyle 6 ayda zayıfladım. Balık dışında et yemiyorum. Dedem çiftçiydi ve hayvanlarla büyüdüm. Bağ kurduğum hayvanları yiyemiyorum. Acıkınca su içip erken uyuyorum" dedi.
İrem Helvacıoğlu nasıl kilo verdi ve zayıfladı? İşte formülü 4
PESKETARYEN BESLENME NEDİR?rn rnPesketaryenlik, balık veya diğer su ürünlerinin bulunduğu fakat başka hayvanların etlerine yer vermeyen beslenme düzenidir. Pescetarian sözcüğünün İtalyanca pesce ("balık") ve İngilizce "vegetarian" ("vejetaryen") sözcüklerinin birleşiminden türemiştir.
İrem Helvacıoğlu nasıl kilo verdi ve zayıfladı? İşte formülü 5
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *