Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Galeriler Teknoloji Football Manager 2024 (FM24) nasıl taktik yüklenir? Rehber anlatım

Football Manager 2024 (FM24) nasıl taktik yüklenir? Rehber anlatım

Dünyanın en çok oynanan futbol simülasyonlarından biri olan Football Manager'in yeni sezonu sabırsızlıkla bekleniyor. Oyunun en önemli noktalarından biri de taktikler. Football Manager 2024 (FM24) nasıl taktik yüklenir? Rehber anlatım haberimizde.

Football Manager 2024 (FM24) nasıl taktik yüklenir? Rehber anlatım 1

Onlarca turnuva, yüzlerce lig ve binlerce futbolcunun yer aldığı futbol menajerliği simülasyonu Football Manager, yeni sezonda da takipçilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Birbirinden farklı hikayelerin, heyecanların ve kariyerlerin yaşanacağı yapımda birçok detay sabırsızlıkla bekleniyor. Özellikle de maç motoru konusunda beklentiler yüksek. Diğer yandan oyunun temel noktaları hakkında bilgi alınmak isteniyor. Onlardan biri de taktik yüklemek.

Football Manager 2024 (FM24) nasıl taktik yüklenir? Rehber anlatım 2

Sevdiğiniz oyun mentalitesini, sistemini ve dizilişini uyarlayabildiğinizi düşündüğünüz veya oyuncularınızdan daha fazla verim alma konusunda fikir yürüttüğünüz taktik varyasyonları farklı sitelerden indirebilirsiniz. Bunlar .fmf dosyasında inmektedir ve kısa sürede bilgisayarınıza yüklenmektedir. Belki de 1 MB'nın altındaki dosyalardır.

Football Manager 2024 (FM24) nasıl taktik yüklenir? Rehber anlatım 3

İster oyunculara göre ister taktiğe göre yeni oyun felsefenizi oluşturabilirsiniz. Genelde taktik üzerinden futbolcu almak daha mantıklıdır ancak mali yönden kısıtlı kulüplerde diğer seçenek de oldukça iş görmektedir. Bundan dolayı sıkça da dışarıdan taktikler indirilmektedir.

Football Manager 2024 (FM24) nasıl taktik yüklenir? Rehber anlatım 4

Football Manager oynayan teknoloji kullanıcılarının taktiklerini indirebilecekleri birçok site bulunmaktadır. Bu adresler aşağıda sıralanmıştır;

  • FMScout
  • FMBase
  • FMSlovakia
  • FMArena
  • Football Manager Blog
  • Passion4FM
  • Sortitoutsi
Football Manager 2024 (FM24) nasıl taktik yüklenir? Rehber anlatım 5

Football Manager 2024 (FM 24) taktik nasıl yüklenir?

Kasım ayından itibaren oyun severlerin karşısına çıkacak olan Football Manager 24'te taktiklerinizi kolayca aktif edebilirsiniz. Aşağıdaki adımları izlemeniz yeterlidir.

  • Taktik dosyasını indirin
  • Belgelerim > Sports Interactive > Football Manager 2024 > tactics klasörü içerisine atın. Eğer yoksa kendiniz oluşturun.
  • Oyunda ise Taktik sekmesine geldikten sonra Yükle butonuna basın ve aynı dizindeki dosyayı seçin. Bu şekilde kadronuz tercih ettiğiniz taktiğe göre şekillenecektir.
Yorumlar
Z
2 hafta önce
Taktik yükle dediğim zaman c:klasörünün içine giremiyorum.Bu dosya aktarılamadı diye hata alıyorum.Çözümü nedir?
BEĞENME
0
CEVAPLA