Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi Galeriler Spor Süper Lig devinden Jakub Kaluzinski bombası!

Süper Lig devinden Jakub Kaluzinski bombası!

Ocak ayı transfer döneminde birçok oyuncu yeni takımlarına imza atmaya devam ediyor. Gündemdeki isimlerden biri de Jakub Kaluzinski. Antalyaspor'un Polonyalı yıldızına Süper Lig'in dev ekibi talip oldu.

MUHABİR: Elif Erbay
Süper Lig devinden Jakub Kaluzinski bombası! 1

Sergen Yalçın ile yeni bir döneme merhaba diyen Antalyaspor, çıktığı 5'i lig ve 1'i Türkiye Kupası olmak üzere toplam 6 maçta yenilmedi. Son olarak dün akşam Sivasspor'u 2-1 yenerek çıkışını sürdüren kırmızı beyazlılarda öne çıkan isimlerden biri de Jakub Kaluzinski. Polonyalı futbolcuya Süper Lig devi talip oldu.

Süper Lig devinden Jakub Kaluzinski bombası! 2

Bu sezon imza attığı Antalyaspor ile 2026 yılına kontrat imzalayan 21 yaşındaki futbolcu, 300 bin euro yetiştirme bedeli ile takıma kazandırıldı. Nuri Şahin'in özellikle istediği genç oyuncu performansıyla adından söz ettirmeyi bsaşardı.

Süper Lig devinden Jakub Kaluzinski bombası! 3

Çıktığı 18 karşılaşmada gol katkısı sunamasa da takımının en önemli isimleri arasına girdi ve orta sahaya dinamizim kattı. Sivasspor karşısındaki formuyla da ön plana çıktı. 116 kez topla buluşan genç yıldız 9 uzun pasın 6'sında başarılı oldu. Yüzde 91'lik pas isabeti sağladı. 13 mücadelenin 6'sını kazanıp 2 de kilit pas attı.

Süper Lig devinden Jakub Kaluzinski bombası! 4

Polonya U21 takımının da formasını giyen Jakub Kaluzinski'ye ülkesinde forma giydiği dönemden bu yana İtalya'dan talipler var ancak transferi gerçekleşmedi. Sözleşme imzalayan Antalyaspor ise şimdiden önemli bir gelir elde etmenin eşiğine geldi. Her geçen gün daha da adından söz ettiren Kaluzinski için Süper Lig temsilcileri de atağa geçti.

Süper Lig devinden Jakub Kaluzinski bombası! 5

Geçtiğimiz günlerde Polonya Milli Takımı Teknik Direktörü Michal Probierz ve ekibinin de canlı seyrettiği Kaluzinski için olumlu rapor verdiği ve A takım için havuza dahil edildiği öğrenildi. Kendisine de İstanbul'dan teklif var. İtalyanların ilgisi de sürüyor.

Süper Lig devinden Jakub Kaluzinski bombası! 6

Orta saha rotasyonunu genişletmek isteyen Galatasaray, Ndombele ile yollarını ayırması halinde yeni bir isimle anlaşmak istiyor. Fransız yıldızın yüksek maliyetinden sonra nispeten para kazanılabilecek ve potansiyelli bir isme gitmek isteyen yönetim, Teknik Direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda Polonyalı oyuncuyu listesine aldı. Diğer yandan aynı bölgede forma giyen Kartsev'i gönderen Başakşehir'in de kendisi için girişimde bulunması yüksek ihtimal olarak gözüküyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *