Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi Galeriler Spor Galatasaray ve Fenerbahçe dünya yıldızının peşinde! Sezon sonu kontratı bitiyor

Galatasaray ve Fenerbahçe dünya yıldızının peşinde! Sezon sonu kontratı bitiyor

Son günlerde şampiyonluk mücadelesinin yanı sıra karşılıklı yapılan demeçlerle de rekabet halinde olan lider Galatasaray ile takipçisi Fenerbahçe'nin yolu transferde de kesişti. İki ezeli rakip dünya yıldızı bir oyuncuyu istiyor.

MUHABİR: Elif Erbay
Galatasaray ve Fenerbahçe dünya yıldızının peşinde! Sezon sonu kontratı bitiyor 1

Trendyol Süper Lig'de bu sezon rakiplerinden çok daha önce kopup şampiyonluk yarışında yalnız kalan lider Galatasaray ve takipçisi Fenerbahçe için her hafta bir final. İki takım da sezon sonunda şampiyonluğa ulaşmak isterken hata yapmamak adına tüm hazırlıklarını pür dikkat sürdürüyor. Diğer yandan transferde de ortak hedefler var ve yollar kesişti. Aynı dünya yıldızı için kollar sıvandı. Detaylar haberimizde.

Galatasaray ve Fenerbahçe dünya yıldızının peşinde! Sezon sonu kontratı bitiyor 2

İki takım da sezon sonu nasıl biterse bitsin gelecek yılın kadrosuna yıldız isimler eklemekte kararlı ve birçok isim listede bulunuyor. Ancak aralarında öyle biri var ki çok ses getirecek ve oyun görüşüne, planına katkıda bulunabilecek dünya yıldızı sınıfında.

Galatasaray ve Fenerbahçe dünya yıldızının peşinde! Sezon sonu kontratı bitiyor 3

Galatasaray ile Fenerbahçe sezon sonunda kontratı bitecek isimlere yoğunlaşmış durumda. İki ezeli rakibin listesinde pek çok oyuncu bulunuyor ancak bonservis ödemeli hamlelerin yaz aylarında yapılması planlanıyor. Bu nedenle serbest statüye düşecek isimler arasında en iyi tercihin yapılması konusunda çalışmalar vzar.

Galatasaray ve Fenerbahçe dünya yıldızının peşinde! Sezon sonu kontratı bitiyor 4

Bu sezon istediği verimi alamadığı oyuncularla yollarını ayırmak isteyen Fenerbahçe ve Galatasaray'da gündeme gelen son isim Luka Modric oldu. Hırvat futbolcunun ilerleyen yaşına rağmen futbolundan bir şey kaybetmemesi, transferinde de ilgi çekici bir sürecin başlamasını sağladı. Ancak deneyimli oyuncu için devrede sadece iki takım yok.

Galatasaray ve Fenerbahçe dünya yıldızının peşinde! Sezon sonu kontratı bitiyor 5

Modric için daha önce de istekli olan Suudi Arabistan ekiplerinin yanı sıra Katar takımları ve MLS temsilcileri de bulunuyor. 38 yaşındaki oyuncunun sezon sonunda kararını vermesine kesin gözle bakılırken çok sayıda teklif karşısında nasıl bir kariyere başlayacağı da merak konusu haline geldi.

Galatasaray ve Fenerbahçe dünya yıldızının peşinde! Sezon sonu kontratı bitiyor 6

2012'den bu yana Real forması giyen ve Madrid ekibiyle pek çok başarıya imza atan Luka Modric, 3 La Liga, 2 İspanya Kupası, 5 İspanya Süper Kupası, 5 Şampiyonlar Ligi, 4 UEFA Süper Kupası ve 4 Fıfa Kulüpler Şampiyonası zaferleri yaşadı.

Galatasaray ve Fenerbahçe dünya yıldızının peşinde! Sezon sonu kontratı bitiyor 7

Real Madrid formasını bu sezon 29 maçta giyen Modric, 2 gol atarken 6 asist yaptı. Real Madrid’de 2012 yılından bu yana forma giyen Modric, şimdiye kadar çıktığı 517 maçta 39 gol attı, 83 asist yaptı.

Galatasaray ve Fenerbahçe dünya yıldızının peşinde! Sezon sonu kontratı bitiyor 8
Galatasaray ve Fenerbahçe dünya yıldızının peşinde! Sezon sonu kontratı bitiyor 9
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *