Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi Galeriler Magazin Şevval Sam'ın aldığı konser ücreti dudak uçuklattı! "Daha neler göreceğiz"

Şevval Sam'ın aldığı konser ücreti dudak uçuklattı! "Daha neler göreceğiz"

Hem oyunculuk hem şarkıcılık yapan Şevval Sam, zaman zaman özel hayatıyla gündem olmaya devam ediyor. Bu kez Konak Belediyesi'nin Şevval Sam'a ödediği 2 saatlik konser ücreti ortaya çıktı. Sam'ın aldığı ücret sosyal medyada da gündem oldu.

Şevval Sam'ın aldığı konser ücreti dudak uçuklattı! "Daha neler göreceğiz" 1

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Şevval Sam, bu kez konser ücretiyle gündeme geldi. Sam, geçtiğimiz günlerde bir davette görüntülenmiş ve kadın cinayetleri hakkında verdiği cevaplar olayla olmuştu. Ünlü sanatçı kendisine yöneltilen soruları cevaplamak istememiş ve konunun yeri olmadığını söylemişti.

Şevval Sam'ın aldığı konser ücreti dudak uçuklattı! "Daha neler göreceğiz" 2

Sosyal medyada gelen tepkiler sonrası ise tanınan isim bu kez cevap videosu yayınlamıştı ve videoda "Ben bugüne kadar, başta kadın, çocuk ve hayvan hakları olmak üzere, toplumsal olaylar karşısında durduğu yerden bir milim şaşmamış, rüzgâra göre omurgasını eğmemiş ve ziyadesiyle de bunun bedelini ödemiş olarak biri olarak konuşuyorum." demişti. Sam cümlelerini "O akşam, o mecrayı doğru bulmadığım için konuşmak istemedim." diyerek tamamlamıştı.

Şevval Sam'ın aldığı konser ücreti dudak uçuklattı! "Daha neler göreceğiz" 3

2 SAATLİK KONSER İÇİN 5 BUÇUK MİLYON TL

Son olarak Şevval Sam'ın aldığı konser ücreti gündem oldu. Konak Belediyesi'nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için Şevval Sam ile anlaştığı iddia edildi.

İddiaların yayılmasının ardından belediyenin 2 saatlik konser için Sam'a 5 milyon 300 bin TL ödeyeceği öne sürüldü ve konu hakkında bir belge ortaya çıktı.

Şevval Sam'ın aldığı konser ücreti dudak uçuklattı! "Daha neler göreceğiz" 4

Sam'ın aldığı ücrete sosyal medyada pek çok kişi den tepki gelirken, kimi kullanıcıdan "Daha neler göreceğiz", "Sizi dinlemeyi seviyoruz ama makul fiyatlar olsa daha iyi olmaz mı?" yorumları geldi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *