Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Galeriler Magazin Merve Dizdar’ın Cannes’da ödül alırken giydiği kıyafetin markası olay yarattı!

Merve Dizdar’ın Cannes’da ödül alırken giydiği kıyafetin markası olay yarattı!

Cannes Film Festivali’nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazanan Merve Dizdar’ın törende giydiği siyah kıyafetin kimin tasarımı olduğu merak uyandırdı.

Merve Dizdar’ın Cannes’da ödül alırken giydiği kıyafetin markası olay yarattı! 1

Cansev Temuçin - Başarılı oyuncu Merve Dizdar, Nuri Bilgi Ceylan’ın yönetmenliğini yaptığı Kuru Otlar Üstüne filmi ile Cannes Film Festivali’nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü elde etti. Türkiye’de büyük yankı uyandıran ödül sonrasında Merve Dizdar’ın törende giydiği kıyafet de araştırılmaya başlandı. Dizdar’ın giydiği kıyafetin markasını öğrenenler ise şaşkınlıklarını gizleyemedi. İşte Merve Dizdar’ın Cannes Film Festivali ödül gecesinde giydiği o kıyafete dair tüm detaylar…

Merve Dizdar’ın Cannes’da ödül alırken giydiği kıyafetin markası olay yarattı! 2

Merve Dizdar, Cannes Fim Festivali’nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü almak için sahneye siyah straplez bir elbise ile çıktı. Uzun, parlak kumaşa sahip elbisenin ünlü bir moda markasına ait olduğu tahmin ediliyordu. Ancak gerçek kısa sürede ortaya çıktı.

Merve Dizdar’ın Cannes’da ödül alırken giydiği kıyafetin markası olay yarattı! 3

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Merve Dizdar’ın kıyafeti İzmirli iki genç girişimciye ait çıktı. Merve Dizdar, Hande Gülkulak ve Deniz Okay tarafından kurulan The Studio PM markasına ait bir kıyafetle Cannes Film Festivali’nde ödülü kucakladı.

Merve Dizdar’ın Cannes’da ödül alırken giydiği kıyafetin markası olay yarattı! 4

Bilindiği gibi Merve Dizdar’ın Cannes Film Festivali’nde Kuru Otlar Üstüne filminin galasında giydiği kıyafet eleştiri yağmuruna tutulmuştu.

Merve Dizdar’ın Cannes’da ödül alırken giydiği kıyafetin markası olay yarattı! 5
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *