Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Galeriler Magazin Gupse Özay yeni filmiyle setlere dönüyor

Gupse Özay yeni filmiyle setlere dönüyor

Bir yıl önce anne olan ve hamileliğinin ardından oyunculuğa ara veren Gupse Özay, senaryosunu kendi yazdığı Lohusa filminin hazırlıklarına başladı. Film ekibi oyuncu seçimine devam ediyor ve ekim ayında çekimlere başlamaya hazırlanıyor.

MUHABİR: Fadime Dilek Kantoğlu Keklikçi
Gupse Özay yeni filmiyle setlere dönüyor 1

Deliha, Görümce ve Eltilerin Savaş filmlerindeki başarılarıyla ünlenen başarılı oyuncu Gupse Özay, Barış Arduç'la evlendikten kısa bir süre sonra hamile kalınca sette yoktu. Evde kalırken projelerine devam eden oyuncu, Lohusa adını verdiği filmle izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Gupse Özay yeni filmiyle setlere dönüyor 2

"BİR ANNE VE BABANIN KIRK GÜNÜ"

Lohusa filmiyle ilgili müjdeyi Instagram hesabından duyuran Gupse Özay, "Lohusa, bir anne ve bir babanın kırk günü. Yakında" ifadelerini kullandı. Başarılı oyuncunun paylaşımına Aslı Kızmaz, Songül Öden, Seda Bakan, Berfu Yenenler, Filiz Akın ve Doğa Rutkay Kamal gibi birçok ünlü isimden destekleyici yorumlar geldi.

Gupse Özay yeni filmiyle setlere dönüyor 3

EKİM AYINDA SETE ÇIKACAK

Gupse Özay'ın yönetmenliğini üstlendiği film, ebeveynlerin doğumdan sonraki 40 gün içinde yaşadıklarını ve etraflarındakilere neler hissettirdiklerini konu alacak. Senaryosunu Özay'ın yazdığı filmin yönetmenliğini Kıvanç Baruönü üstleniyor. Çekimlerin ve oyuncu kadrosunun ekim ayında yapılması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *