Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Galeriler Magazin Demet Özdemir’in Venedik’te giydiği kıyafet kaç para, hangi marka?

Demet Özdemir’in Venedik’te giydiği kıyafet kaç para, hangi marka?

Venedik Film Festivali’ne katılan oyuncu Demet Özdemir’in kombini büyük ses getirdi. Peki Özdemir’in kombinin fiyatı ne kadar? İşte yanıtı…

Demet Özdemir’in Venedik’te giydiği kıyafet kaç para, hangi marka? 1

Cansev Temuçin - Venedik Film Festivali’ne katılan oyuncu Demet Özdemir’in kombini büyük ses getirdi. Hem basın toplantısı hem de ödül töreni için iki ayrı kıyafet tercih eden ünlü oyuncunun seçimleri çok konuşuldu. Peki Özdemir’in kombinin fiyatı ne kadar? İşte yanıtı…

Demet Özdemir’in Venedik’te giydiği kıyafet kaç para, hangi marka? 2

Ünlü oyuncu Demet Özdemir, Venedik Film Festivali’nde fırtınalar estirdi. Festivalde “En İyi Kadın Oyuncu” ödülüne layık görülen Özdemir’in kıyafet tercihleri de gündem yarattı. Peki Demet Özdemir’in Venedik şıklığının maliyeti ne oldu? Demet Özdemir’in Venedik’te giydiği siyah elbise kime ait, fiyatı ne kadar? Demet Özdemir’in Venedik’te giydiği kırmızı etek kaç para? İşte yanıtı…

Demet Özdemir’in Venedik’te giydiği kıyafet kaç para, hangi marka? 3

En İyi Kadın Oyuncu seçildi

Demet Özdemir, Venedik Film Festivali kapsamında bu yıl 21. kez düzenlenen Kineo Ödül Töreni’ne katıldı. Törende ‘Uluslararası En İyi Oyuncu’ ödülüne layık görülen Özdemir’in şıklığı göz kamaştırdı.

Demet Özdemir’in Venedik’te giydiği kıyafet kaç para, hangi marka? 4

Demet Özdemir’in Venedik'te giydiği kırmızı yırtmaçlı etek kaç para?

Güzel oyuncu ilk olarak ödül töreni için gittiği Venedik’te bir basın toplantısına katıldı. Etkinlikte kırmızı yırtmaçlı bir etek, siyah bir büstiyer ve siyah ceket ile kombin yapan Özdemir yırtmaçlı eteği ve takıları ile dikkat çekti. Demet Özdemir’in derin dekolteli eteğinin markasının Valentino olduğu öğrenildi. Kırmızı gül detaylı eteğin fiyatının ise 6900 dolar (184 bin 330 lira) olduğu ortaya çıktı.

Demet Özdemir’in Venedik’te giydiği kıyafet kaç para, hangi marka? 5

Demet Özdemir’in Venedik’te giydiği siyah elbise ne marka, fiyatı ne?

Basın toplantısının ardından ödül törenine de katılan Demet Özdemir törende siyah yırtmaçlı bir elbise ve gösterişli takıları ile boy gösterdi. Demet Özdemir’in elbisesinin markasının Dolce Gabbana, takılarının ise Chopard olduğu öğrenildi.

Demet Özdemir’in Venedik’te giydiği kıyafet kaç para, hangi marka? 6

Demet Özdemir’in Venedik’te taktığı mücevherlerin markası ne?

Siyah straplez elbisenin derin bacak yırtmacı dikkat çekerken, Özdemir’in Venedik Film Festivali’nin kırmızı halısında taktığı iddialı kolyesi ve bilekliğinin yanı sıra mor taşlı küpeleri de göze çarptı.

Demet Özdemir’in Venedik’te giydiği kıyafet kaç para, hangi marka? 7

Demet Özdemir'in Venedik Film Festivali'ndeki kombinleri sosyal medyada büyük ses getirdi. Kimileri Özdemir'in kıyafet seçimlerini eleştirirken hayranları ise ünlü oyuncuyu beğeni yağmuruna tuttu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *