Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Galeriler Magazin Burcu Esmersoy'un dekolteli gelinliği görenleri hayran bıraktı!

Burcu Esmersoy'un dekolteli gelinliği görenleri hayran bıraktı!

Önceki gün İtalya'da evlenen Nazım Akmandil ile Burcu Esmersoy, İstanbul'da evlendi. Gelinliğiyle adından söz ettiren Esmersoy, İstanbul düğününde taşlı dekolteli dekolteyi tercih etti.

Burcu Esmersoy'un dekolteli gelinliği görenleri hayran bıraktı! 1

Beyza Pınar - Bir süredir aşk yaşayan işadamı Nazım Akmandil ile başarılı sunucu Burcu Esmersoy, 2 Eylül'de İtalya'nın Portofino kentinde maiyetinin katıldığı törenle evlendi. Çift, üç gün önce İtalya'da dünyaevine girdi ve arkadaşlarıyla birlikte İstanbul'da bir etkinlik daha düzenledi. Esmersoy, düğünü için bu kez dekolteli, kalça hizasında bir gelinlik giydi.

Burcu Esmersoy'un dekolteli gelinliği görenleri hayran bıraktı! 2

GELİNLİĞİN ARKASI DİKKAT ÇEKTİ

İtalya'daki düğünü için birçok farklı gelinlik giyen Burcu Esmersoy, İstanbul'daki düğünü için yakası, göbeği, sırtı ve kalçası taş detaylı Özgür Mansur imzalı gelinliği tercih etti. Saçlarını sıkı bir topuz yapan Esmersoy, sade bir duvak tercih ediyor. Nazım Akmandil düğünde siyah damat takımını giydi.

Burcu Esmersoy'un dekolteli gelinliği görenleri hayran bıraktı! 3

BİR DÜĞÜN DE BODRUM'DA OLACAK

Instagram hesaplarında düğün öncesi ve sonrası birçok paylaşım yapan Burcu Esmersoy ve Nazım Akmandil de resepsiyonlarını Bodrum'da gerçekleştirecek. Herkes Esmersoy'un Bodrum'daki düğününde nasıl bir gelinlik giyeceğini merak ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *