Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi Galeriler Magazin 80 yaşındaki ABD'liyle evlenen Meltem Miraloğlu: Rehin tutuluyorum, bana yardım edin!

80 yaşındaki ABD'liyle evlenen Meltem Miraloğlu: Rehin tutuluyorum, bana yardım edin!

ABD'de 2019 yılında kendinden yaşça büyük bir adamla evlenen Meltem Miraloğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında rehin tutulduğunu iddia etti.

80 yaşındaki ABD'liyle evlenen Meltem Miraloğlu: Rehin tutuluyorum, bana yardım edin! 1

Ekim 2019 yılında kendinden 48 yaş büyük bir Amerikan vatandaşıyla evlenerek yıllar önce adından söz ettiren Meltem Miraloğlu, şimdilerde sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla gündemi sarsacak açıklamalarda bulundu.

80 yaşındaki ABD'liyle evlenen Meltem Miraloğlu: Rehin tutuluyorum, bana yardım edin! 2

80 yaşındaki ABD'li Patrick Grady ile evlenerek yurt dışına taşınan ve yaptığı evlilikle günlerce konuşulan Miraloğlu, o yıllarda yayınlanan Hayat Devam Ediyor dizisiyle ün kazanmıştı.

Dizide reşit olmadığı halde ailesinin zoruyla yaşça büyük bir adam tarafından evlendirilmeye çalışması dizinin popüler olmasına neden olmuştu. Dizinin bitmesiyle canlandığı karakterin hikayesini gerçek hayatta da yaşayan Meltem Miraloğlu'na o dönem sevenleri tarafından tepkiye maruz kalmıştı.

80 yaşındaki ABD'liyle evlenen Meltem Miraloğlu: Rehin tutuluyorum, bana yardım edin! 3

80 yaşındaki ABD'li ile evliliği olay olmuştu


Şuan 37 yaşında olan Meltem Miraloğlu, geçen 5 yılın ardından gözlerden uzak bir hayat sürerken sosyal medya hesabından yayınlanan bir video ile yeniden gündeme geldi. Miraloğlu, yayınlanan videoda ABD'de rehin tutulduğunu ve kimliğinin çalınması ile Türkiye'ye geri dönemediğini söyledi.

80 yaşındaki ABD'liyle evlenen Meltem Miraloğlu: Rehin tutuluyorum, bana yardım edin! 4

Yardım talebinde bulundu

Meltem Miraloğlu, sosyal medyada yayınlanan videoda şu sözleri söyleyerek rehin tutulduğunu iddia etti. Miraloğlu; "Merhaba ben Meltem Miraloğlu, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki Diyarbakır'da doğdum. Çocukluğumdan beri hayatım tiyatro, sinema ve dizi üçgeninde geçti. Başrolünü oynadığım Hayat Devam Ediyor dizisi 13 ülkede her hafta milyonlar tarafından sürekli izlenme rekorları kırıyor.

80 yaşındaki ABD'liyle evlenen Meltem Miraloğlu: Rehin tutuluyorum, bana yardım edin! 5

"Türkiye'ye dönüp özgürlüğüme kavuşmak istiyorum"

Miraloğlu; "Ben bu konuşmayı basına röportaj yapmaktan ziyade suç duyurusunda bulunduğum için yaptığımı belirtmek istiyorum. Amacım tüm bu videolarımın İngilizce altyazı yapılarak bir bütün halinde Immigration Federal Supreme Court İnsan Hakları hakimine ulaştırılmasıdır. Haklarımı savunmak ve tarafıma avukat sağlanmasını istiyorum.

Kimliklerim çalınarak ABD'de rehin tutuluyorum ve Türkiye'ye girişim engelleniyor. Amerikan vatandaşlığımı alıp özgürlüğüme kavuşma istiyorum" diyerek yardım talep etti.

80 yaşındaki ABD'liyle evlenen Meltem Miraloğlu: Rehin tutuluyorum, bana yardım edin! 6

Meltem Miraloğlu'nu yardım talebi gündem oldu

Meltem Miraloğlu'nun sosyal medyasında yayınlanan videosunun ardından Instagram hesabını gizlemesi dikkat çekerken bir zamanların popüler oyuncusunun rehin alındığı ve yardım istediği görüntüler gündemde kısa sürede yankı uyandırdı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *