Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Galeriler Kültür Sanat Ölümlü Dünya 2 ne zaman yayınlanacak, oyuncu kadrosunda kimler var?

Ölümlü Dünya 2 ne zaman yayınlanacak, oyuncu kadrosunda kimler var?

İlki büyük beğeni kazanan Ölümlü Dünya filminin devam filmi olan Ölümlü Dünya 2’de kimler oynayacak?

Ölümlü Dünya 2 ne zaman yayınlanacak, oyuncu kadrosunda kimler var? 1

Cansev Temuçin - Ali Atay’ın yönetmenliğini yaptığı Feyyaz Yiğit, Doğu Demirkol, Sarp Apak, Alper Kul gibi isimlerin başrolünde yer aldığı komedi filmi Ölümlü Dünya’nın devamı geliyor. Filmin devamının çekileceğinin ortaya çıkmasının ardından sinema severler yapımda kimlerin rol alacağını ve filmin hangi platformda yayınlanacağı araştırmaya başladı. Peki Ölümlü Dünya 2 sinemalarda mı yoksa online mı gösterime girecek? Ölümlü Dünya 2 kadrosunda kimler var, konusu ne? İşte tüm yanıtları…

Ölümlü Dünya 2 ne zaman yayınlanacak, oyuncu kadrosunda kimler var? 2

2018 yılında vizyona giren ve büyük beğeni kazanan Ölümlü Dünya filmi, yeniden izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Yapımcılığını Timur Savcı’nın üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda oyuncu ve yönetmen Ali Atay oturuyordu. Filmin oyuncu kadrosu ise adeta bir yıldızlar geçidiydi. Ahmet Mümtaz Taylan, İrem Sak, Alper Kul, Feyyaz Yiğit, Doğu Demirkol, Sarp Apak, Meltem Kaptan, Mehmet Özgür ve Özgür Emre Yıldırım Ölümlü Dünya’nın kadrosunu oluşturan isimlerdi. Filmin senaryo yazarlıklarını ise Aziz Kedi, Feyyaz Yiğit ve Ali Atay üstlenmişti.

Ölümlü Dünya 2 ne zaman yayınlanacak, oyuncu kadrosunda kimler var? 3

Herkes devamını bekliyordu

İlk filmin yarattığı büyük etkiden sonra yönetmen Ali Atay’a Ölümlü Dünya’nın devamının çekilmesine yönelik çok sayıda talep geldiği biliniyordu. İzleyicilerin yoğun talepleri karşısında filmin devamının çekilmesine karar verildi.

Ölümlü Dünya 2 ne zaman yayınlanacak, oyuncu kadrosunda kimler var? 4

Ölümlü Dünya 2 nerede yayınlanacak?

Ölümlü Dünya 2 ismi ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan filmi sinemalarda gösterilmeyecek. Yapımın online dizi ve film platformu olan Disnes+’ta yayınlanacağı açıklandı.

Ölümlü Dünya 2 ne zaman yayınlanacak, oyuncu kadrosunda kimler var? 5

Ölümlü Dünya 2 ne zaman yayınlanacak?

Disney+’ya izleyici ile buluşmaya hazırlanan komedi filmi Ölümlü Dünya 2’nin 2023 yılının Eylül ayında ekranlarda olması bekleniyor.

Ölümlü Dünya 2 ne zaman yayınlanacak, oyuncu kadrosunda kimler var? 6

Ölümlü Dünya 2’nin çekimleri başladı mı?

Uzun süredir ön hazırlıkları devam eden Ölümlü Dünya 2 filminin çekimlerinin 2023 yılı mayıs ayı içerisine başlaması bekleniyor.

Ölümlü Dünya 2 ne zaman yayınlanacak, oyuncu kadrosunda kimler var? 7

Ölümlü Dünya 2 oyuncu kadrosu

İzleyicilerin en çok merak ettiği konulardan biri de Ölümlü Dünya 2 filminin oyuncu kadrosu oluyor. Yapımın devamında, ilk filmde rol alan isimler kadrodaki yerlerini koruyor. Öte yandan Ölümlü Dünya 2’nin kadrosuna yeni isimler de eklendi. Bu isimlerden ilki Güldür Güldür programı ile tanınan oyuncu Giray Altınok oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *