Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Galeriler Kültür Sanat 2013 yapımlı film yıllar sonra "En çok izlenen" film oldu!

2013 yapımlı film yıllar sonra "En çok izlenen" film oldu!

Netflix Ağustos ayının son haftasının en çok izlenen filmlerini açıkladı. 10 yıl önce çekilen film yeniden konuşulmaya başlandı.

MUHABİR: Aydın Demir
2013 yapımlı film yıllar sonra "En çok izlenen" film oldu! 1

Fadime Dilek Kantoğlu Keklikçi

28 Ağustos - 3 Eylül arasında Netflix'te en çok izlenen İngilizce filmler açıklandı. 2013'ta vizyona giren Snitch filmi 2,3 milyon izleyiciyle en çok izlenen filmler arasına girdi. Başrolünde Dwayne Johnson'ın yer aldığı film yapımından yıllar sonra Neftlix kullanıcılarının en beğenilenleri arasına girmeyi başardı.

2013 yapımlı film yıllar sonra "En çok izlenen" film oldu! 2

İzleyicilerine geniş bir film yelpazesi sunan Netflix'in kullanıcılarının dikkatini 2013 yapımlı Snitch filminin çektiği açıklandı. Kadrosunda Dwayne Johnson, Susan Sarandon, Benjamin Bratt, Barry Pepper ve Michael K. Williams ve David Harbour yer alıyor. Hayranlıkla takip edilen oyuncuların, bunca yıl sonra yayınlanmış filmin izlenmesine katkıda olduğu düşünülüyor. Özellikle başrol oyuncusu Dwayne Johnson'ın yer aldığı sinema filmleri Netflix'te en çok izlenenler arasına giriyor. Netflix'te bugüne kadar en çok izlenen film Red Notice'in de başrol oyuncularından biri Dwayne Johnson'dı.

2013 yapımlı film yıllar sonra "En çok izlenen" film oldu! 3

Snitch filmi, inşaat işiyle uğraşan bir baba olan John Matthews'ın, oğlu Jason'ın haksız yere uyuşturucu dağıtımı yapmakla suçlandığını öğrenince oğlunu kurtarmak için uyuşturucu çetesinin içine sızarak muhbirlik yapmasını konu alıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *