Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Galeriler Kimdir? Miray Daner’in sevgilisi Ata Caner Çerçioğlu kim, kaç yaşında, kimin oğlu, ne iş yapıyor?

Miray Daner’in sevgilisi Ata Caner Çerçioğlu kim, kaç yaşında, kimin oğlu, ne iş yapıyor?

Yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilen güzel oyuncu Miray Daner’in erkek arkadaşının kim olduğu araştırılıyor.

Miray Daner’in sevgilisi Ata Caner Çerçioğlu kim, kaç yaşında, kimin oğlu, ne iş yapıyor? 1

Cansev Temuçin - Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin ile yaşadığı aşkı kısa bir süre önce sonlandıran Miray Daner’in yeni bir erkek arkadaşı olduğu konuşuluyor. Peki genç ve güzel oyuncu Miray Daner’in yeni sevgilisi kim? Miray Daner’in sevgilisi olduğu söylenen Ata Caner Çerçioğlu kimdir, kaç yaşında, sosyal medya hesabı var mı, ne iş yapıyor ve kimin oğlu? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları…

Miray Daner’in sevgilisi Ata Caner Çerçioğlu kim, kaç yaşında, kimin oğlu, ne iş yapıyor? 2

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, 24 yaşındaki sevilen oyuncu Miray Daner’in yeni flörtü var. Ünlü bir siyasetçinin oğlu ile görüşmeye başlayan Miray Daner’in ilişkisinin uzun soluklu olup olmayacağı şimdiden merak ediliyor. Miray Daner geçmişte Kubilay Aka ve Oğulcan Engin gibi isimlerle birlikte olmuştu.

Miray Daner’in sevgilisi Ata Caner Çerçioğlu kim, kaç yaşında, kimin oğlu, ne iş yapıyor? 3

Miray Daner’in yeni aşkı olduğu iddia edilen kişi CHP’li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun oğlundan başkası değil. İsmi Ata Caner Çerçioğlu olan genç adamla Bodrum tatilinde yakınlaşan Miray Daner’in ayrılık acısını çabuk unuttuğu konuşuluyor.

Miray Daner’in sevgilisi Ata Caner Çerçioğlu kim, kaç yaşında, kimin oğlu, ne iş yapıyor? 4

Ata Caner Çerçioğlu kimdir?

Annesi Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, babası ise Ortaklar Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Ercan Çerçioğlu olan Ata Caner Çerçioğlu, 12 Ağustos 1992 tarihinde dünyaya geldi. 30 yaşındaki Çerçioğlu aslan burcu.

Miray Daner’in sevgilisi Ata Caner Çerçioğlu kim, kaç yaşında, kimin oğlu, ne iş yapıyor? 5

Ata Caner Çerçioğlu ne iş yapıyor?

İlk öğrenimini Ankara’da tamamlayan Ata Caner Çerçioğlu, Aydın Anadolu Lisesi’nin bitirdi. İzmir Ekonomi Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Finans Bölümü’nde lisans eğitimini tamamladı. Üniversite eğitiminin hemen ardından ABD’ye giderek master yaptı.

Miray Daner’in sevgilisi Ata Caner Çerçioğlu kim, kaç yaşında, kimin oğlu, ne iş yapıyor? 6

Ata Caner Çerçioğlu ne iş yapıyor?

Aile şirketinde çalışmaya devam eden Ata Caner Çerçioğlu, kurumsal hayatta aktif olarak görev yapıyor. Çerçioğlu, 2023 yılının Haziran ayında Aydın Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı’na seçildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *