Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Galeriler Kimdir? Gibi Yılmaz'ın sevgilisi iç mimar Mumu (Muazzez) kim, gerçek adı ne kaç yaşında?

Gibi Yılmaz'ın sevgilisi iç mimar Mumu (Muazzez) kim, gerçek adı ne kaç yaşında?

Exxen'de yayınlanan Gibi dizisinin 26 Mayıs Cuma günü izleyici ile buluşan son bölümünde yer alan Mumu karakterinin kim olduğu merak ediliyor.

Gibi Yılmaz'ın sevgilisi iç mimar Mumu (Muazzez) kim, gerçek adı ne kaç yaşında? 1

Cansev Temuçin - Başrollerinde Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan'ın rol aldığı Gibi dizisinin yeni bölümü 26 Mayıs 2023 Cuma günü Exxen platformunda yayınlandı. Dizinin İç Mimari ve Dirty Talk adlı 4. sezon 9. bölümünde iç mimar Mumu (Muazzez) karakteri dikkat çekti. Feyyaz Yiğit'in canlandırdığı Yılmaz karakterinin kız arkadaşı rolü ile izleyici karşısına çıkan karakter bir anda merak konusu oldu. Peki Gibi'nin 26 Mayıs Cuma günü yayınlanan bölümündeki Mumu kim, gerçek ismi ne, kaç yaşında? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları…

Gibi Yılmaz'ın sevgilisi iç mimar Mumu (Muazzez) kim, gerçek adı ne kaç yaşında? 2

Gibi’nin 26 Mayıs 2023 Cuma günü Exxen’de yayınlanan 4. sezon 9. bölümde yer alarak Mumu (Muazzez) rolüne hayat veren kişinin ismi Ayşe Gülerman Kum. Tiyatro ve sinema oyuncusu olarak kariyerine devam eden Ayşe Gülerman Kum, çok sayıda yapımda rol aldı.

Gibi Yılmaz'ın sevgilisi iç mimar Mumu (Muazzez) kim, gerçek adı ne kaç yaşında? 3

Recep İvedik 5 filminde de yer alan Ayşe Gülerman, ilk olarak 2012 yılında sahneye çıkmaya başladı. 80’lerde Lubunya Olmak, 90’larda Lubunya Olmak ve Cambazın Cenazesi gibi yapımlarla tanınan oyuncu son olarak Gibi dizisinde Yılmaz’ın kız arkadaşı Muazzez (Mumu) karakterini canlandırdı.

Gibi Yılmaz'ın sevgilisi iç mimar Mumu (Muazzez) kim, gerçek adı ne kaç yaşında? 4

Ayşe Gülerman Kum evli mi?

Gibi dizisinde rol aldıktan sonra hayatı merak edilmeye başlanan Ayşe Gülerman Kum, Kendisi gibi oyuncu olan Gökhan Kum ile evli.

Gibi Yılmaz'ın sevgilisi iç mimar Mumu (Muazzez) kim, gerçek adı ne kaç yaşında? 5

Ayşe Gülerman Kum’un sosyal medya hesabı var mı?

Ayşe Gülerman, @aysegulermann kullanıcı ismi ile Instagram’da ve yine aynı isimle Twitter’da yer alıyor. Instagram’da 2 binden fazla takipçisi bulunan Kum, oyunlarından ve özel hayatından kareler paylaşıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *