Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Galeriler Kimdir? Fırat Tanış’ın sevgilisi İklim Tamkan kim, ne iş yapıyor, kaç yaşında?

Fırat Tanış’ın sevgilisi İklim Tamkan kim, ne iş yapıyor, kaç yaşında?

ünlü aktör Fırat Tanış hakkında şiddet iddiasıyla şikayetçi olan sevgilisinin kimliği büyük merak konusu oldu. Peki Fırat Tanış’ın sevgilisi İklim Tamkan kimdir, kaç yaşında, nereli?

Fırat Tanış’ın sevgilisi İklim Tamkan kim, ne iş yapıyor, kaç yaşında? 1

Cansev Temuçin- Fırat Tanış'tan şikayetçi olduğunu açıkladığı andan itibaren merak edilen İklim Tamkan kimdir, nereli, ne iş yapıyor, kaç yaşında? Son olarak Fox tv ekranlarında yayınlanan Adım Farah dizisi ile hayranlarıyla buluşan Fırat Tanış, özel hayatıyla gündem yarattı. Kısa bir süre önce çocuğunun annesi olan Kübra Tanış’tan boşanan Fırat Tanış yeni kız arkadaşı ile el ele görüntülendi. Tanış’ın sevgilisi ile samimi bir şekilde görüntülenmesinin ardından gizemli kadının kimliği de araştırılmaya başlandı. İşte Fırat Tanış’ın sevgilisi İklim Tamkan hakkında bilinmesi gerekenler…

Fırat Tanış’ın sevgilisi İklim Tamkan kim, ne iş yapıyor, kaç yaşında? 2

İklim Tamkan kimdir?

1984 yılında İzmir Karşıyaka’da dünyaya gelen İklim Tamkan, piyanist ve bestecidir. Müzikle ilgilenen Tamkan müzik eğitimine ilk kez 1995 yılında, 11 yaşında Hacettepe Üniversitesi'ne bağlı Ankara Devlet Konservatuvarı’nda adım attı. Lisans eğitimini ise İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda tamamladı. Viyana Müzik ve Sahne Sanatları Üniversitesi’nde eğitim aldı. 2002 yılında Graz Müzik ve Sahne Sanatları Üniversitesi Solistlik ve Piyano Pedagojisi bölümüne girdi.

Fırat Tanış’ın sevgilisi İklim Tamkan kim, ne iş yapıyor, kaç yaşında? 3

İtalya’da ödül aldı

Pek çok ülkede konser veren İklim Tamkan, İtalya Uluslararası Valtidone Genç Yetenekler Yarışması’nda piyano alanında üçüncü oldu. Klavsen dalında Uluslararası Kiwanis Ödülü ve Martha Debelli Ödülü’nü kazandı.

Fırat Tanış’ın sevgilisi İklim Tamkan kim, ne iş yapıyor, kaç yaşında? 4

Fazıl Say prodüktörlüğünde albüm çıkarttı

2017 yılında ilk albümü İlk Atlas’ı Fazıl Say yapımcılığında Senem Demircioğlu ile birlikte yaptı. Son olarak 2021 yılı başlarında Lo Şivano şarkısını yayınladı.

Fırat Tanış’ın sevgilisi İklim Tamkan kim, ne iş yapıyor, kaç yaşında? 5

İklim Tamkan Instagram hesabı var mı?

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan İklim Tamkan’ın Instagram’daki kullanıcı adı @iklimtamkan. 20 bine yakın takipçisi bulunan Tamkan’ın 4 binden fazla gönderisi bulunuyor. Ünlü müzisyenin aynı isimle bir YouTube kanalı da bulunuyor.

Fırat Tanış’ın sevgilisi İklim Tamkan kim, ne iş yapıyor, kaç yaşında? 6
Fırat Tanış’ın sevgilisi İklim Tamkan kim, ne iş yapıyor, kaç yaşında? 7
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *