Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Galeriler Kimdir? Dansçı Ayça Yıldızay kimdir?

Dansçı Ayça Yıldızay kimdir?

Dansçı Ayça Yıldızay kimdir? Hangi filmlerde ve hangi dizilerde oynamıştır?

Dansçı Ayça Yıldızay kimdir? 1

1990 yılında İstanbul'da doğan Ayça Yıldızay, küçük yaşlardan itibaren sanatla iç içe bir hayat yaşamaya başladı. Eğitim hayatına Kıbrıs Yakın Doğu Koleji'nde devam eden Ayça, burada kazandığı eğitim ve deneyimle sanata olan ilgisini geliştirdi. Ağırlıklı olarak dans alanında kendini geliştiren genç yetenek, jazz hip-hop eğitimlerine katılarak koreografi becerilerini pekiştirdi.

Dansçı Ayça Yıldızay kimdir? 2

Kariyerinde yer aldığı ilk büyük projelerden biri "Huysuzla Dans Edebilir misin?" bir yarışmadır. Yarışmayla dans yeteneğini sergileyerek büyük bir hayran kitlesi kazanan Ayca, halkın da ilgisini çekti. Ardından “Ayşen Guruda ile Deli Kadın” ve Entrika Kuntirika Müzikalinde”nde sahneye çıkarak tiyatro dünyasındaki varlığını gösterdi.

Dansçı Ayça Yıldızay kimdir? 3

Eğitim alanında da ilerleyen Ayça Yıldızay, 35'5 Sanat Eğitim Merkezi'nde ünlü oyuncu Vahide Gördüm'den oyunculuk eğitimi aldı. Bu eğitimler sayesinde başarılı bir oyunculuk kariyerine adım attı. Ayça Yıldızay, sinema ve televizyon dünyasının ünlü ve sevilen projelerinde yer almıştır. Çılgın Dersane, Yalan Dünya, Kertenkele gibi yapımlarda rol alarak yeteneğini gösterdi. Oyuncu ve dansçı olarak yeteneğiyle halkın gönlünü kazanan Yıldızay, çok genç olmasına rağmen kariyerinde önemli kilometre taşlarına imza attı. Yeteneği, güzelliği ve enerjisiyle dikkat çeken Ayça Yıldızay, Türk sanat dünyasına kazandırdığı değerlerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Gelecekte daha birçok başarılı projede yer alacağından hiç şüphem yok. Kendini sürekli geliştiren ve sanatseverlerle buluşan Ayça, dansçı ve oyuncu olarak Türk sanat dünyasının en parlak yıldızlarından biridir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *