Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Galeriler İstanbul Haberleri Başkan Yılmaz'dan depremzede öğrencilere büyük destek

Başkan Yılmaz'dan depremzede öğrencilere büyük destek

6 Şubat Kahramanmaraş Depremleri’nden en çok etkilenen illerden biri olan Hatay’a giden Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz okula başlayan öğrencilere hediyeler dağıttı.

Başkan Yılmaz'dan depremzede öğrencilere büyük destek 1

Cansev Temuçin - 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş Depremleri’nden en çok etkilenen illerden biri olan Hatay’a giden Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz okula başlayan öğrencilere hediyeler dağıttı.

Deprem bölgesi illerinden Hatay, yeni eğitim öğretim dönemine hazırlanıyor. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Hatay’ın Kumlu ilçesini ziyaret ederek depremzede öğrencilerle bir araya geldi.

Başkan Yılmaz'dan depremzede öğrencilere büyük destek 2

Depremzede öğrencilerin aileleriyle de görüştü

Atatürk İlkokulu’nu ziyaret eden Volkan Yılmaz öğrencilere çanta ve kırtasiye seti hediye etti. Okula yeni başlayan depremzede öğrencilerin aileleri ile de biraraya gelen başkan Yılmaz tüm öğrencilere başarı dileklerini iletti.

Başkan Yılmaz'dan depremzede öğrencilere büyük destek 3

“Tüm yavrularımıza başarılar”

Volkan Yılmaz sosyal medya hesabından ziyareti şu sözlerle duyurdu: “Deprem bölgesi Hatay’ın Kumlu ilçesi Atatürk İlkokulumuzda, çocuklarımızın çanta ve kırtasiye setlerini hediye ettik, ailelerimizle bir araya geldik. Tüm yavrularımıza başarılar diliyorum.”

Başkan Yılmaz'dan depremzede öğrencilere büyük destek 4

İki ilçedeki çocuklara büyük yardım

Bilindiği gibi, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Hatay’ın Kumlu ve Belen ilçelerinde eğitim gören 1. 2. 3. ve 4. sınıf öğrencisi tüm çocuklara, 4.100 adet okul çantası ve kırtasiye malzemesi hediye etmişti.

Kırtasiye seti ve okul çantası

Hataylı öğrencilere dağıtılacak setlerde; okul çantası ve beslenme çantası seti, 10’lu el işi kâğıdı, 2’li pastel boya, 12’li sulu boya, 12’li defter kitap etiketi, A5 çizgili defter, A5 kareli defter, güzel yazı defteri, kalem açacağı (kalemtıraş), kalemlik, kırmızı kurşun kalem, siyah kurşun kalem, resim defteri, sayı sayma seti, silgi, stick yapıştırıcı, oyun hamuru seti ve makas bulunuyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *