Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Galeriler Hava Durumu İstanbul'a Sonunda Yağış Geliyor

İstanbul'a Sonunda Yağış Geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından alınan bilgiye göre bugün İstanbul başta olmak üzere birçok il için yağış uyarısında bulundu.

İstanbul'a Sonunda Yağış Geliyor 1

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul başta olmak üzere birçok il için gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulunuldu. Peki o iller hangileri? Hangi illerde sağanak yağış görülecek?

İstanbul'a Sonunda Yağış Geliyor 2

İstanbul'da bugün 01 Eylül 2023 Cuma günü itibarıyla sabah saatlerinden öğle saatlerine kadar kuvvetli ve gök gürültülü sağanak yağış görülecek. Kuzey'de başlayan gök gürültülü sağanak yağış yerini Marmara Bölgesi'nin doğusuna kayması bekleniyor.

İstanbul'a Sonunda Yağış Geliyor 3

Meteoroloji tahminine göre; Marmara’nın doğusu, Kırklareli'nin kıyı ilçeleri, Tekirdağ ve Çanakkale'nin doğusu ile Ankara’nın ve Balıkesir’in kuzeyi çevrelerinde görülmesi beklenen yağışların Kocaeli ve Sakarya çevreleri ile sabah saatlerinde İstanbul'un boğaz çevresi ve Anadolu yakasında yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

İstanbul'a Sonunda Yağış Geliyor 4

Yağışların gök gürültülü sağanak yağış şeklinde görülmesinin beklendiği kaydedildi. Sıcaklığın Marmara ile Batı ve Orta Karadeniz'de 3 ila 5 derece azalacağı diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin edilirken rüzgar ise; Kuzey kesimlerde kuzey, güney kesimlerde güney ve batı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

İstanbul'a Sonunda Yağış Geliyor 5

Marmara Bölgesinde hava nasıl olacak?

MARMARA
Parçalı yer yer çok bulutlu, bölgenin doğusu, Kırklareli'nin kıyı ilçeleri ve Tekirdağ’ın doğusu ile Balıkesir'in kuzey ve Çanakkale'nin doğu kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Kocaeli ve Sakarya çevreleri ile sabah saatlerinde İstanbul'un boğaz çevresi ve Anadolu yakasında yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Yağış sonrasında Bursa ve Bilecik'e doğru kayacak.

EDİRNE °C, 33°C
Parçalı bulutlu

İSTANBUL °C, 29°C
Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların sabah saatlerinde boğaz çevresi ve Anadolu yakasında yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

İstanbul'a Sonunda Yağış Geliyor 6

KIRKLARELİ °C, 32°C
Parçalı ve çok bulutlu, kıyı kesimleri sabah saatlerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

SAKARYA °C, 29°C
Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *