Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Galeriler Gündem KT&G sigara grubu hangi sigaralar? Esse sigara grubu fiyat listesi temmuz 2023! KT&G sigara fiyat listesi 2023

KT&G sigara grubu hangi sigaralar? Esse sigara grubu fiyat listesi temmuz 2023! KT&G sigara fiyat listesi 2023

Sigara fiyatlarına yapılan zamların ardından KT&G grubuna ait sigaraların fiyatları ne kadar oldu? KT&G grubunda hangi sigaralar bulunuyor?

KT&G sigara grubu hangi sigaralar? Esse sigara grubu fiyat listesi temmuz 2023! KT&G sigara fiyat listesi 2023 1

Fatma Müge Yücetürk - Sigara fiyatlarına yapılan zamların ardından KT&G grubuna ait sigaraların fiyatları ne kadar oldu? KT&G grubunda hangi sigaralar bulunuyor? Peş peşe yapılan zamlardan nasibini alan bir ürün de sigara oldu. Geçtiğimiz günlerde zam geçişi yapılan KT&G sigara grubunda fiyat güncellemesine gidildi. Zam haberinin duyulmasının ardından pek çok vatandaş, “KT&G grubu sigaralar hangileri?”, “KT&G grubu sigaralar neler?”, “KT&G sigara grubu hangi sigaraları satıyor?” ve “KT&G hangi sigaralar?” gibi çok çeşitli araştırmalar yapmaya başladı. Esse grubu sigaralar ve Winston hangi grup? gibi soruların cevabını da birçok kişi merak etmeye başladı. İşte son sigara zamlarından sonra oluşan KT&G sigara grubu fiyat listesi…

KT&G sigara grubu hangi sigaralar? Esse sigara grubu fiyat listesi temmuz 2023! KT&G sigara fiyat listesi 2023 2

KT&G sigara grubu fiyat listesi temmuz 2023

En çok tüketilen sigaralardan biri olan Esse sigarasının içinde yer aldığı KT&G sigaralarına geçtiğimiz günlerde zam geldi. 4 Temmuz 2023 Salı gününden itibaren geçerli olan zamlı tarifeye göre KT&G grubu sigaraların fiyatlarında 5 TL’lik bir artışa gidildi. Bu zamla birlikte KT&G grubu sigara fiyat listesi de yeniden şekillenmiş oldu.

KT&G sigara grubu hangi sigaralar? Esse sigara grubu fiyat listesi temmuz 2023! KT&G sigara fiyat listesi 2023 3

KT&G - Esse grubu sigaralar hangileri?

Sigara zammından etkilenen KT&G grubu sigaralar Esse sigara markasının pek çok çeşidini bünyesinde barındırıyor. Esse Xmell, Esse Reserv, Esse Black, Esse White ve Esse Brown gibi sigaralara Esse sigara grubu içerisinde yer alıyor.

KT&G sigara grubu hangi sigaralar? Esse sigara grubu fiyat listesi temmuz 2023! KT&G sigara fiyat listesi 2023 4

Esse sigara grubu fiyatları temmuz 2023

KT&G sigara grubuna gelen zamların ardından Esse grubu sigara fiyatları ise yeniden güncellendi. Buna göre; daha önce 35 liradan raflarda yerini alan Esse White, Esse Black, Esse Blue ve Esse Brown sigaralarına 5 lira zam yapılarak fiyatları 40 liraya artırıldı. Ayrıca 37 liradan satılan Esse Reserv sigarasını fiyatı 42 liraya Esse Xmell sigarasının fiyatı ise 40 liraya yükseldi.

KT&G sigara grubu hangi sigaralar? Esse sigara grubu fiyat listesi temmuz 2023! KT&G sigara fiyat listesi 2023 5

Esse sigara fiyatları listesi 2023

Esse White 40,00 TL
Esse Black 40,00 TL
Esse Brown 40,00 TL
Esse Blue 40,00 TL
Esse Xmell sigara fiyatı 40,00 TL
Esse Reserv sigara fiyatı 42,00 TL.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *