Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Galeriler Gündem Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a “bedava ev” yanıtı

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a “bedava ev” yanıtı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın CHP liderine yönelik söylediği depremzedeler için “bedava ev” eleştirisine Kemal Kılıçdaroğlu’ndan sert yanıt.

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a “bedava ev” yanıtı 1

Cansev Temuçin - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın CHP liderine yönelik söylediği depremzedeler için “bedava ev” eleştirisine Kemal Kılıçdaroğlu’ndan sert yanıt.

Liderler arasında “depremzedelere bedava ev” polemiği yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde Hatay Kentsel Dönüşüm Projesi Toplu Temel Atma Töreni’ne canlı bağlantıyla katılan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu depremzedelere verdiği sözü tutmamakla eleştirmişti.

“Hatay’ın yolunu unuttu”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu’na yönelik olarak; “Seçim döneminde depremzedelere ‘bedava ev’ sözü verenler, hem sözlerini hem de Hatay’la birlikte diğer şehirlerimizin de yolunu unuttu.” ifadelerini kullanmıştı.

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a “bedava ev” yanıtı 2

Kılıçdaroğlu’ndan yanıt geldi

Bugün ise CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’ndan o sözlere yanıt geldi. Kişisel sosyal medya hesabından birden fazla mesaj yayınlayan Kılıçdaroğlu Erdoğan’ın eleştirilerini fotoğraflarla cevapladı.

“Ücretsiz konut” sözünü iktidara gelmeleri halinde anayasal bir zorunluluk olarak yerine getireceklerini belirten Kılıçdaroğlu fotoğraflı paylaşımlarında şu ifadelere yer verdi;

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a “bedava ev” yanıtı 3

“Gerçekle bağını koparmış bu kişi iyi okusun”

“Erdoğan “Depremzedelere 'bedava ev' sözü verenler, hem sözlerini hem de Hatay'la
birlikte diğer şehirlerimizin de yolunu unuttu” demiş. İktidar ile muhalefet arasındaki farkı bilmeyen, gerçeklerle bağını koparmış bu kişi iyi okusun.

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a “bedava ev” yanıtı 4

“Anayasal zorunluluk”

Depremzedelere “ücretsiz konut” sözümüz, bir vaatten öte, anayasal zorunluluktur. İktidara gelseydik, bu sorumululuğumuzu yerine getirecektik. Ancak kendisi anayasayı tanımayan bir kişi olduğu için, bunu bilmemesi normal.

İkincisi de Cumhuriyet Halk Partisi, milletle el ele vermiş bir siyasi partidir; oy verene değil, ihtiyaç duyana koşar.

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a “bedava ev” yanıtı 5

CHP heyetinin deprem bölgesi ziyaretinden fotoğraflar paylaştı

Bu fotoğraflar TBMM Grup Başkanvekilimiz ve Kadın Kolları Genel Başkanımız öncülüğünde, tüm kadın milletvekillerimizden oluşan heyetimizin, 15-16 Ağustos 2023’te, deprem bölgesine yapmış olduğu ziyaretten…

“Utanmasını beklemiyorum”

Her sözü yalan ve iftira olan bir kişiden, utanmasını beklemiyorum.

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a “bedava ev” yanıtı 6

Erdoğan’dan yanıt gelecek mi?

Siyaset gündemini hareketlendiren bu açıklamaların ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan CHP liderine yanıt gelip gelmeyeceği merak ediliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *