Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Galeriler Gündem Ebrar Karakurt’tan eleştirilere yanıt: Zirvedeyim sesiniz gelmiyor!

Ebrar Karakurt’tan eleştirilere yanıt: Zirvedeyim sesiniz gelmiyor!

Filenin Sultanları’nın başarılı voleybolcularından Ebrar Karakurt sosyal medyadan kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt verdi.

Ebrar Karakurt’tan eleştirilere yanıt: Zirvedeyim sesiniz gelmiyor! 1

Ali Birerdinç - Filenin Sultanları’nın başarılı voleybolcularından Ebrar Karakurt sosyal medyadan kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt verdi.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda finale çıkma başarısı gösterdi. Bugün Sırbistan ile final oynayacak olan Filenin Sultanları’nın yıldız isimlerden Ebrar Karakurt ise sosyal medyanın gündeminde. Karakurt kendisine yönelik yapılan eleştirilere bugün sosyal medya hesabından ilginç bir yanıt verdi.

Ebrar Karakurt’tan eleştirilere yanıt: Zirvedeyim sesiniz gelmiyor! 2

"Boş yapma Abdulhamid" çıkışı olay yarattı

A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın en başarılı oyuncularından biri olan Ebrar Karakurt, ilginç çıkışları ve paylaşımları ile de gündemden düşmüyor. Son olarak Twitter’da kendisine yönelik yorum yapan bir kişiye ismiyle hitap ederek “Boş yapma Abdülhamid” diyen Karakurt farklı tepkiler almıştı.

Ebrar Karakurt’tan eleştirilere yanıt: Zirvedeyim sesiniz gelmiyor! 3

Kadro dışı bırakılmasını isteyenler oldu

Özel hayatı ile de sık sık gündeme gelen Ebrar Karakurt, sosyal medyadan yoğun eleştirilere maruz kalmış hatta başarılı voleybolcunun kadro dışı bırakılmasını isteyen kesimler olmuştu. Bazı eski siyasetçiler de Ebrar Karakurt’u eleştiren açıklamaları ile dikkat çekmişti.

Ebrar Karakurt’tan eleştirilere yanıt: Zirvedeyim sesiniz gelmiyor! 4

Ebrar Karakurt eleştirilere böyle yanıt verdi

Tüm bu gelişmeler yaşanırken, Ebrar Karakurt bugün oynayacağı final maçı öncesinde sosyal medya hesabından tek cümlelik bir cevap yayınladı. Mesajını İngilizce olarak paylaşayan Karakurt, “Zirvedeyim, sesiniz duyulmuyor” ifadelerine yer verdiği paylaşımı ile eleştiri yapanlara seslendi.

Yorumlar
Z
1 yıl önce
O zirve zannettiğin yerden yarın toprağın dibini boyladığında o zaman da kimsenin sesini duymayacaksın ve kimsede senin sesini duymayacak o gün gelmez zannetsekde çabuk geliyor
BEĞENME
0
CEVAPLA