Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Galeriler Gündem 27 Haziran arife günü bankalar açık mı? Hangi şubeler açık olacak 27 Haziran Salı?

27 Haziran arife günü bankalar açık mı? Hangi şubeler açık olacak 27 Haziran Salı?

Dokuz günlük Kurban Bayramı tatilinde 27 Haziran Salı günü bankalar çalışacak mı? Arife günü bankalar açık mı?

27 Haziran arife günü bankalar açık mı? Hangi şubeler açık olacak 27 Haziran Salı? 1

Fatma Müge Yücetürk - 2023 yılı Kurban Bayramı tatilinin dokuz güne çıkarılmasının ardından vatandaşlar arife günü açık olan kurumları sorgulamaya başladı. Peki 27 Haziran 2023 Salı gününe denk gelen Kurban Bayramı arifesinde bankalar açık mı, yarım gün mü? Arife günü hangi bankaların hangi şubeleri çalışıyor? İşte yanıtlar…

27 Haziran arife günü bankalar açık mı? Hangi şubeler açık olacak 27 Haziran Salı? 2

Kurban Bayramında dokuz günlük uzun bir tatil yapmaya hazırlanan vatandaşlar, arife günü olan 27 Haziran 2023 Salı günü bankaların açık olup olmadığını merak ediyor. Dokuz günlük Kurban Bayramı tatilinde bankalarla ilgili işlerini halletmek isteyenler, bu kurumların hangi günler çalışacağını araştırmaya başladı.

27 Haziran arife günü bankalar açık mı? Hangi şubeler açık olacak 27 Haziran Salı? 3

Özellikle Kurban Bayramı günlerine denk gelmeyen 26 Haziran Pazartesi ve 27 Haziran Salı günlerinde bankaların açık olup olmayacağı merakla sorgulanıyor. Peki özel bankalarda ve kamu bankalarında durum ne? Hangi bankalar arife günü çalışıyor?

27 Haziran arife günü bankalar açık mı? Hangi şubeler açık olacak 27 Haziran Salı? 4

Bilindiği gibi dokuz günlük Kurban Bayramı tatili yalnızca resmi kurumlarda çalışanlar ve devlet memurları için geçerli oluyor. Dört günlük Kurban Bayramı ve yarım günlük arife günü tatili haricindeki günler özel sektörde yer alan bankalar ve diğer kurumlar çalışmalarına devam ediyor.

27 Haziran arife günü bankalar açık mı? Hangi şubeler açık olacak 27 Haziran Salı? 5

Bu durumda Kurban Bayramı arifesi olan 27 Haziran 2023 Salı günü bankalar yarım gün açık olacak ve işlemlerine devam edecek. Özel bankalarda uygulanacak olan bu durum 27 Haziran Salı günü öğlen saatine kadar devam edecek. Yarım gün çalışacak olan bankalar daha sonra Kurban Bayramı tatiline girecek. 26 Haziran 2023 Pazartesi günü ise özel bankalar tüm gün açık olarak işlem yapmaya devam edecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *