Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi Galeriler Eğitim KPSS ön lisans sınav soru ve cevapları açıklandı mı? KPSS ön lisans soru ve cevapları ne zaman açıklanacak?

KPSS ön lisans sınav soru ve cevapları açıklandı mı? KPSS ön lisans soru ve cevapları ne zaman açıklanacak?

ÖSYM, 2024-Kamu Personeli Seçme Sınavı (2024-KPSS) Ön Lisans sınavının sonuçları ve soru cevap kitapçığı sorgulanmaya başlandı. Peki 1 Eylül Pazar günü yapılacak olan sınavın soru ve cevap anahtarı açıklandı mı?

KPSS ön lisans sınav soru ve cevapları açıklandı mı? KPSS ön lisans soru ve cevapları ne zaman açıklanacak? 1

Türkiye genelinde 81 ilde uygulanacak olan 2024-KPSS Ön Lisans sınavı hakkındaki detaylar merak ediliyor. Sınav sonrası özellikle sonuçların ne zaman açıklanacağı ve soru cevap anahtarı merak edilmeye başlandı. Sınavda toplamda 3 bin 273 bina ve 60 bin 574 salon kullanılacağı bilinmekte.

Sınavın 1 Eylül Pazar günü saat 10.15'te başlayacağı ve 120 sorudan oluşacağı biliniyor. Sınavda adaylara 130 dakika cevaplama süresi verilirken, ek süre kullanması uygun görülen engelli adaylar, 30 dakika ilave süre verilmiş olacak.

KPSS ön lisans sınav soru ve cevapları açıklandı mı? KPSS ön lisans soru ve cevapları ne zaman açıklanacak? 2

KPSS ÖN LİSANS SINAV SORULARI VE CEVAPLARI NE ZAMAN YAYIMLANIR?


2024 yılı KPSS ön lisans sınavlarının soru kitapçıklarının aynı lisans sınavında olduğu gibi sınavın ardından yani 1 Eylül tarihinde akşam saatlerinde ÖSYM tarafından ilan edilmesi beklenmekte.

KPSS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Ayrıca sınav sonuçları 20 Eylül tarihinde ilan edilecek.

KPSS ön lisans sınav soru ve cevapları açıklandı mı? KPSS ön lisans soru ve cevapları ne zaman açıklanacak? 3

KPSS ÖNLİSANS SINAV KİTAPÇIKLARI NEREDE YAYINLANACAK?


2024 KPSS sınav kitapçıklarının nerede yayınlanacağı da sorgulanıyor. ÖSYM'nin Aday İşlemleri Sistemi (AİS) ekranı üzerinden kitapçıklar erişime açılmış olacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *