Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi Eğitim Son Dakika Haberi.. 2024 KPSS sonuçları sorgulama ekranı, KPSS sonuç sorgulama nasıl yapılır?

Son Dakika Haberi.. 2024 KPSS sonuçları sorgulama ekranı, KPSS sonuç sorgulama nasıl yapılır?

2024 KPSS sonuçları açıklandı. Sınava katılan adaylar, KPSS sonuç sorgulama ekranına nasıl giriş yapılacağını merak ediyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 1 dk

Milyonlarca adayın katıldığı KPSS sınavından sonuçlar açıklandı. Sonuçlarını öğrenmek isteyen adaylar ise sonuç sorgulama ekranına giriş yapmaya çalışıyor. Peki KPSS 2024 sonuç sorgulama ekranına nasıl girilir, KPSS sonuçları nasıl öğrenilir? İşte yanıtı…

KPSS 2024 sonuçları sorgulama ekranı

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 23 Ağustos 2024 Cuma günü 2024 KPSS sonuçlarının açıklandığını duyurdu. Kamu Personeli Seçme Sınavı ÖSYM AİS 2024 sonuçlarının açıklanmasının ardından sınava giren adaylar sonuçları öğrenmek için ÖSYM’nin sitesine akın etti.

2024 KPSS sonuçları nasıl öğrenilir?

ÖSYM AİS 2024 KPSS sonuçları için sorgulama yapmak isteyenler bu işlemi nasıl gerçekleştireceklerini araştırıyor. KPSS 2024 sonuçları ÖSYM AİS sayfası üzerinden sorgulanıyor.

KPSS lisans sınavına giren adaylar, ÖSYM’nin sorgulama ekranı üzerinden T.C kimlik numaraları ve şifreleri ile sisteme giriş yapmalarının ardından sınav sonuçlarına ulaşabiliyor.

ÖSYM KPSS 2024 sonuç sorgulama ekranına nasıl girilir?

ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr/ adresi üzerinden yapılan KPSS sonuç sorgulamalarında adayların T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yapmaları yeterli oluyor.

KPSS 2024 sınavına giriş yapan adayların sınav sonuç belgeleri ise ÖSYM AİS sistemi daha sonra üzerinden görüntülenebilecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *