Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Biyografi Skylar Mays kimdir, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı, istatistikleri, evli mi eşi kim?

Skylar Mays kimdir, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı, istatistikleri, evli mi eşi kim?

Fenerbahçe Beko Basketbol Takımı'nın yeni transferi Skylar Mays'in kim olduğu, hangi takımlarda oynadığı, mevkisi, yaşı, doğum tarihi ve medeni durumu merak konusu oluyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 2 dk

Fenerbahçe Beko’da guard pozisyonuna yeni bir transfer gerçekleştirildi. NBA’da forma giyen ABD’li basketbolcu Skylar Mays, sezon sonuna kadar sarı-lacivertli ekiple anlaşma sağladı. Transfer haberinin resmi olarak duyurulmasının ardından basketbolseverler ve Fenerbahçeli taraftarlar Skylar Mays’in hayatını, kariyerini, nereli olduğunu, yaşını, doğum tarihi, boyunu ve evli olup olmadığını araştırmaya başladı. İşte Skylar Mays hakkında merak edilen soruların yanıtları…

Skylar Mays kimdir, kaç yaşında, doğum tarihi?

Amerikalı basketbolcu Skylar Mays 5 Eylül 1997 tarihinde dünyaya geldi. 27 yaşındaki sporcu başak burcu.

Skylar Mays boyu, kilosu kaç, hangi mevkide oynuyor?

Fenerbahçe Beko’nun yeni transferi Skylar Mays, oyun kurucu ve şutör guard pozisyonunda sahaya çıkıyor. Boyu 191 cm olan Mays 93 kilo ağırlığında.


Skylar Mays kariyeri, hangi takımlarda oynadı?

Louisiana State University forması giyerek kolej kariyerine başlayan Skylar Mays, 2016’dan 2020’ye kadar LSU Tigers organizasyonunda yer aldı. 2019-2020 sezonunda mezun olan Mays’in kolej ortalamaları; 16.7 sayı, 5.0 ribaund, 3.2 asistti.

skylar-mays-fb.webp
Fenerbahçe Beko, yeni transferleri Skylar Mays'i resmen açıkladı


Skylar Mays oynadığı takımlar?

2022 yılında Atlanta Hawks tarafından 50. sıradan draft edilerek NBA kariyerine adım atan Skylar Mays, organizasyonda Los Angeles Lakers ve Portland Trail Blazers gibi önemli takımların formasını giydi. Skylar Mays NBA’da son olarak Minnesota Timberwolves takımıyla birlikte parkeye çıkıyordu.

Skylar Mays NBA kariyeri, istatistikleri?

NBA’da toplam 105 maça çıkan ABD’li guard Skylar Mays; 4.3 sayı, 1.7 asist, 1.2 ribaund ortalamalarına ulaştı.

9ceffd4b-skylar-mays.png
Skylar Mays, NBA'da önemli takımlarda forma giydi

Skylar Mays evli mi, sevgilisi var mı?

27 yaşındaki Amerikalı basketbolcu Skylar Mays’in bekar olduğu ve hayatında kimse olmadığı biliniyor. Öte yandan Mays'in çocuğu da bulunmuyor.

Skylar Mays oyun tarzı ve özellikleri nelerdir?

NBA'de forma giymiş olan Mays, şutör gard (shooting guard) ve oyun kurucu (point guard) pozisyonlarında oynayabilen çok yönlü bir oyuncudur. Skylar Mays, NBA'den Fenerbahçe Beko’ya transfer olarak kendini geliştirmeye devam eden bir oyuncu olarak, çok yönlülüğü ve çalışma etiği ile öne çıkmaktadır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *